Gündem

Gündem Haberleri

ÖLÜM ÇUKURLARI (ATIK HAVUZLAR)

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunuyor.

Araştırmacı Yazar Demir'den, Babacan'ın 'İHA' Açıklamasına Tepki

Araştırmacı yazar Hüseyin Demir, Babacan'ın İHA'lar ve SİHA'lar üreten Baykar'ı hedef alan sözlerine tepki göstererek, ’Ülkesini seven hiç kimse böyle konuşmaz. ’dedi.

Naci Görür'den Deprem Yorumu

Deprem Uzmanı Elazığlı Hemşehrimiz Prof. Dr. Naci Görür, Elazığ’da meydana gelen merkez üssü Sivrice olan 4.9 büyüklüğündeki depremin ardından açıklama yaptı.

MİLLETİN BAŞIYLA, KIÇIYLA UĞRAŞMAYIN…

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunuyor.

Mehmet Aktaş'tan 'ADAYLIK' İddialarına Yanıt

Emniyet Genel Müdürü Elazığlı Mehmet Aktaş, milletvekili adayı olacağına ilişkin hakkında çıkan iddialara, "Dün olduğu gibi bugün de görevimizin başındayız. Fitne amaçlı girişimleri püskürtmeye de kararlıyız." yanıtını verdi.

ACIMAK YANLIŞ

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunuyor.

Battalgazi İlçemiz İçin Daha Çok İşimiz Var

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Merkezini Ziyaret Etti.

Memur ve Emekliye Verilecek Olan Maaş Zamları Yasalaştı

Memur ve emekli maaşlarına yapılacak yüzde 30 zamma ilişkin düzenleme yasalaştı. En düşük emekli maaşı da 5 bin 500 lira oldu.

Burhan Çaçan hayatını kaybetti

Türk halk müziği sanatçısı Burhan Çaçan hayatını kaybetti. 62 yaşındaki Çaçan'ın İstanbul'daki evinde öldüğü öğrenildi.

‘Gazetecilik Sorumluluk Gerektiren Zor ve Meşakkatli Bir İş!’

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı M. Nafiz Koca, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında; “Her türlü zor şartlar altında meslek ilke ve ahlaki değerlerinden ödün vermeden kamuoyunu bilgilendirip aydınlatma konusunda görevini yerine getiren basın, toplumun güvencesidir.” dedi.

BESD-BİR 30.yılını kutluyor

“Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği" (BESD-BİR) 7 Ocak 1993 tarihinde kurulmuş ve 30 senedir Türkiye kanatlı eti sanayinin gelişmesi, işletmelere katkı sağlayacak değerler yaratılması, sektörün en doğru şekilde temsili ve kamu-sanayi ilişkilerinde gerekli iletişimin sağlanması için çalışmalar gerçekleştirmektedir.

Çalışan Gazetecilerimizin Günü Kutlu Olsun

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle kutlama mesajı yayınladı.

Rezerv Tahmin Edilmez

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunuyor.

Milletvekili Ağar’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Gürkan ‘BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ BİR UNSURUDUR’

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Başta Elazığ medyası olmak üzere tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Başkan GÜDER’DEN 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınlayarak, “Basın, güçlü demokrasilerin olmazsa olmazı, toplumun konuşan dili, gören gözü ve işiten kulağıdır. Gazeteciler ise, bu özel misyonu yerine getiren gönül erleridir" dedi.

Başkan Apohan'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği (BİMYAD) Genel Başkanı Selim Apohan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

4811 Sayılı Kanunu İçeren Vergi Affı Hayata Geçirilmeli!

2003 yılında hayata geçen 4811 sayılı kanunu haricinde çıkarılan 5 adet matrah düzenlemesinin, derde derman olmadığının altını çizen Araştırmacı yazar Hüseyin Demir, ‘Şirketlerin vergi ve matrah artırımı konusunda yaşadığı zorluklara ivedilikle çözüm bulunmalıdır.’ dedi.

Toplam 1661 haber.