Gündem

Gündem Haberleri

Başkan Şerifoğulları, Malatya’da Deprem Bölgesinde İncelemelerde Bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve toplam 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem felaketinin 8. gününde de depremin en fazla etkilediği illerden biri olan kardeş şehir Malatya’da incelemelerini ve çalışmalarını sürdürüyor.

Alchemy Pay, Türkiye'nin Deprem Yardım Çalışmalarını Destekliyor

Alchemy Pay, Türk müşterileri ve ortak şirketlerini desteklemek amacıyla, etkilenen bölgelere yardım etmek için 1 Bitcoin (430,000 TRY) değerinde önemli bir bağışta bulundu.

Kapatma Çözüm mü?

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunuyor.

ELMÜTDER, ‘Türkiye Tek Yürek’ Sloganıyla Yaraları Sarıyor!

Elazığ İnşaat Müteahittleri Derneğinden Deprem Bölgelerine Destekler artarak devam ediyor

Milletvekili AĞAR, Deprem Bölgesi Malatya'da Vatandaşların Yanında

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler nedeniyle büyük yıkımın yaşandığı Malatya'da depremzedelere desteğini sürdürüyor.

IDO Yardım Feribotu Basın Açıklaması

IDO “Yardım Feribotu” çalışmalarıyla ilgili basın açıklaması yayınladı

Acılar Azalmıyor, Artıyor !

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunuyor.

Aksa Elazığ Doğalgaz’dan Açıklama

Aksa Elazığ Doğalgaz, “Elazığ İl Merkezi Kamuoyunun Dikkatine” Deprem Sonrası Tasarruflu Kullanım Çağrısı yayınladı.

Demirbağ; ‘Devlet, Millet El Ele; Bu Zor Günleri Aşacağız İnşallah’

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Kahramanmaraş depremlerinin ağır yıkıma yol açtığı Malatya’da arama-kurtarma ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceledi. Milletvekili Demirbağ, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı ve Çiğdem Karaaslan, AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte depremzedelerle bir araya gelerek, acılarını paylaştı.

Celal Şengör: 'Elazığ’da Yeni Bir Deprem Riski Var'

Prof. Dr. Celal Şengör katıldığı programda Elazığ ile ilgili konuştu. Şengör: “Elazığ’da yeni bir deprem riski var” dedi.

Elazığ TSO Heyeti’nden Deprem Bölgesine Yardım Eli

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Komite Üyelerinden oluşan heyet, Malatya’ya giderek Malatya TSO önünde depremzede vatandaşlarımıza su ve yiyecek yardımı yaptı.

Uçuşlar Ücretsiz!

Pegasus Hava Yolları, depremden etkilenen vatandaşlar için bölgeden çıkış uçuşlarının tamamını ücretsiz olarak gerçekleştireceklerini duyurdu.

Erdoğan Duyurdu! 7 gün milli yas ilan edildi

Erdoğan, Kahramanmaraş'ta yaşanan ve çevre illerde de büyük hasara neden olan depremlerin ardından 7 gün süreyle milli yas ilan edildiğini duyurdu.

‘Küresel Aktörlerin Seçimleri Etkileme Girişimi Beyhudedir.’

14 Mayıs'ta Eser ve Hizmet siyasetinin güçlenerek yoluna devam edeceğini kaydeden Araştırmacı yazar Hüseyin Demir, ‘ 14 Mayıs'ta küresel aktörlerden aferin bekleyen siyasi güruh, tarih olacak.’ dedi.

Son Dakika! 7.4 Şiddetinde 'DEPREM'

Kahramanmaraş Pazarcık da 04:17’de, 7.4 şiddetinde yaşanan deprem, çevre illerde hissedilirken, Elazığ’ı da salladı.

EYT'de Ortalama Maaş Belli Oldu!

EYT maratonunda sona gelindi. Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesinin yürürlüğe girmesiyle EYT’liler ilk maaşlarını alabilecek.

Şiddet Haritası Korkutuyor

Umut Vakfı Türkiye Silahlı Şiddet Haritası" 2022 raporunu yayımladı. Rapora göre, Elazığ ülke genelinde 33. Sıra’da yer alırken, Doğu Anadolu Bölgesi'nde ise ikinci sırada bulunuyor.

Kayınpeder Gözaltına Alındı

Elazığ’da kaybolan Mustafa Yılmaz’a ne olduğu ATV ekranlarında ‘Müge Anlı İle Tatlı Sert’ programında araştırılmaya devam ediliyor.

Görür’den Korkutan İddia!

Bilim Akademisi Üyesi Yer Bilimci Elazığlı Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı bir etkinlikte deprem gerçeğine dikkat çekerek, Elazığ’a ilişkin iddialarda bulundu.

Toplam 1660 haber.