Gündem

Gündem Haberleri

Başkan GÜDER’DEN 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınlayarak, “Basın, güçlü demokrasilerin olmazsa olmazı, toplumun konuşan dili, gören gözü ve işiten kulağıdır. Gazeteciler ise, bu özel misyonu yerine getiren gönül erleridir" dedi.

Başkan Apohan'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği (BİMYAD) Genel Başkanı Selim Apohan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

4811 Sayılı Kanunu İçeren Vergi Affı Hayata Geçirilmeli!

2003 yılında hayata geçen 4811 sayılı kanunu haricinde çıkarılan 5 adet matrah düzenlemesinin, derde derman olmadığının altını çizen Araştırmacı yazar Hüseyin Demir, ‘Şirketlerin vergi ve matrah artırımı konusunda yaşadığı zorluklara ivedilikle çözüm bulunmalıdır.’ dedi.

Hac Kayıt Ve Kayıt Yenileme İşlemleri Başladı

2023 yılı hac kayıt ve kayıt yenileme işlemleri bugün itibariyle başladı. Elazığ İl Müftüsü İrfan Üstündağ yaptığı açıklamada: "2023 yılında hac için ilk defa kayıt yaptıracak olan veya kayıtlarında güncelleme yaptırmak isteyen vatandaşlarımız, bu işlemlerini 05-26 Ocak 2023 tarihleri arasında e-devlet üzerinden yapabileceklerdir.” Dedi.

Nokia, Erensoy Bilgin'i yeni Türkiye Ülke Müdürü Olarak Atadı

Nokia, Erensoy Bilgin'i Türkiye Ülke Müdürü olarak atadığını duyurdu. Bilgin, bu görevinde Nokia'nın Türkiye'deki operasyonlarını yönetecek ve Nokia'nın Türkiye'deki konumunu daha da güçlendirmeyi amaçlayan stratejinin uygulanmasından sorumlu olacak.

Yeni Evim Projesinin Detayları Belli Oldu

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi "İlk Evim İlk İş Yerim" kampanyasında kura heyecanı devam ederken projenin ikinci aşaması olan ve orta gelirleri hedefleyen yeni konut hamlesinin detayları belli oldu.

BU İTTİFAK UMUT OLACAK…

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunuyor.

Küresel Isınmada, Salma Sulamaya Karşı Damla Sulama Etkisi

Damla Sulamayla Çeltik Üretimi, Metan Gazı ve Arsenik Oluşumunu ? Azaltıyor.

Kartal Belediyesi Çalışanlarına “Fonksiyonel Tıp Semineri”

Kartal Belediyesi, çalışmalarda verimliliği artırmak ve personelin iş güvenliğini sağlamak amacıyla belirli aralıklarla verdiği eğitimlere devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen “Fonksiyonel Tıp” konulu seminer, Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Petrol İş Mahallesi’nde 1250 Ton Asfalt Serimi Yapıldı

Modern ve yaşanabilir kent anlayışını merkeze alarak Kartal’ın ve Kartallıların ulaşım ve altyapı sorunlarına çözüm üreten Kartal Belediyesi, ilçenin son 30 yılının en geniş kapsamlı asfalt çalışmalarını gerçekleştiriyor. Söz konusu çalışmalar kapsamında Petrol İş Mahallesi Akgün Sokak’ta 1250 tona yakın asfalt serimi gerçekleştirildi.

BİZDEN SÖYLEMESİ

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunuyor.

Battalgazi Belediye Başkanı Güder’den Yeni Yıl Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, yeni yıl nedeniyle yazılı bir kutlama mesajı yayınlayarak, 2023 yılının sağlıklı, huzurlu ve barış dolu bir yıl olması dileğinde bulundu.

BİR İNDİRİM HABERİ DE ELEKTRİKTEN GELDİ

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz merak edilen elektrik zammı olup olmayacağına ilişkin açıklamalarda bulundu. Meskenlerde elektriğe zam yapılmayacağını belirten Yılmaz, “Sanayide elektriğe yüzde 16 indirim yapıldı” dedi.

Kritik yeni kimlik kararı!

Banka ve nufüs müdürlüklerinde yeni dönem başlıyor. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) ile yürütülen çalışmalar kapsamında yeni kimlik kartları ele alınıyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bankalarda yeni kimlik olmadan işlem yapılamayacak" dedi.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN MEKKE’NİN FETHİ'NİN YIL DÖNÜMÜ MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, mukaddes şehir Mekke’nin Fethi'nin 1392. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Ağar’dan Yeni Yıl Mesajı

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Yeni Yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi Ailesinin Yeni Yılını Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 2022 yılının son günlerinde, Kartal Belediyesi birim müdürlüklerini ziyaret ederek personelin yeni yılını kutladı.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN YENİ YIL MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Şehrimiz için birbirinden kıymetli hizmetleri hayata geçirdiğimiz bir yılın ardından yepyeni umutlar ve heyecanlarla 2023 yılını karşılıyoruz.

Başkan Gürkan’dan Yeni Yıl Mesajı

Yeni Yıl nedeniyle bir mesaj yayınlayan Başkan Gürkan, ‘Yeni Yılın Barışa, Kardeşliğe, Birlik ve Beraberliğe Vesile Olmasını Diliyorum’

Toplam 1664 haber.