Gündem

Gündem Haberleri

Başkan Gürkan Basın Kurumsal Bir Görev İfa Etmektedir

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Başkanı Mehmet Aydın ve Yönetim Kurulu Üyelerini kabul ederek bir süre görüştü.

MTÜ Uluslararası E Panel’e 7 ülkeden 10 bilim insanı katıldı

Panel açılışında konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Karabulut MTÜ’nün uluslararası bir üniversite olduğunu belirterek, “Türkiye’nin genç, ama en hızlı büyüyen üniversitesiyiz.

Prof. Dr. Şahin’den Başkan Güder’e Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Milli Türk Talebe Birliği (MTBB) Malatya Şubesi tarafından düzenlenen ’15 Temmuz Hain Darbe Girişimi’ konulu söyleşiye konuşmacı olarak katılmak için Malatya’ya gelen Prof.Dr. Mehmet Şahin’i makamında konuk etti.

Siyaset Bilimci Prof. Dr. Şahin’den Başkan Gürkan’a Ziyaret

MTTB Malatya İl Başkanlığının daveti üzerine Malatya’ya gelen Siyaset Bilimci Prof. Dr. Mehmet Şahin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti.

FKA Turizm Rotalarını Belirliyor

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) tarafından TRB1 Bölgesi’nin (Bingöl, Elazığ, Malatya, Tunceli) entegre turizm rotaları belirlenerek turizme kazandırılıyor.

Görür’ den Korkutan Deprem Açıklaması

Deprem uzmanı Hemşerimiz Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Kaynarpınarı- Kuşbayırı arasında büyük bir deprem beklediklerini açıkladı.

Başkan Gürkan, Büyükşehir Olarak Gazetecilerimizin Yanındayız

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ve yönetim kurulu üyeleri, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti.

TRB1 Bölgesinin Entegre Turizm Rotaları Belirleniyor

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) tarafından TRB1 Bölgesinin (Bingöl, Elazığ, Malatya, Tunceli) entegre turizm rotaları belirlenerek turizme kazandırılıyor.

Keskin 2023 hedefi için esnafın ayakta kalması şarttır

MESOB Başkanı Şevket Keskin, sokağa çıkma kısıtlamalarının 1 Temmuz’dan itibaren sona ermesi ile birlikte esnaf camiasının sadece ekonomik anlamda değil, sosyal anlamda da bir nefes alacağını belirterek, “Hükümetimizden esnaf için yeni destek program ve uygulamaları bekliyoruz. Faizsiz, 1 yıl ödemesiz 100 bin TL kredi mutlaka sağlanmalı” dedi.

Fenerbahçe'de Bir Elazığlı!

Fenerbahçe Kulübünün seçimli olağan genel kurulunda tek aday Ali Koç, 6 bin 459 oyla yeniden başkanlığa seçilirken, Koç'un yönetiminde Elazığlı hemşehrimiz Nüket Küçükel Ezberci de yeraldı...

Başkan Koçak’tan BİMYAD Genel Merkezine Ziyaret

Ankara Pütürgeliler Derneği Başkanı Ecz. Güzin Koçak’tan BİMYAD Genel Merkezine teşekkür ziyareti.

Uyuşturucu Madde Kullanımı Acı Sonlara Yol Açıyor

Sağlığı Geliştirme ve Sigara ile Mücadele Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, 26 Haziran Uluslar arası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığıyla Mücadele Günü dolayısıyla açıklama yaptı

TEÇ-SEN'den Basın Açıklaması

Başkan Doğan, “Yardımcı Hizmetler Sınıfı Kaldırılsın!” ve “Engelliden Hizmetli olmaz!” dedi.

Malatya TSO ile Yüksekova TSO kardeş oda oldu

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ile Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası arasında kardeş oda protokolü imzalandı.

MGC'den MHP'ye ziyaret!

Malatya Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı Vahap Güner ve Yönetim Kurulu üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya il Başkanı Mesut Samanlı ile MHP (MYK) Üyesi Ömer Ekici'yi ziyaret etti.

Keskin Esnafımızın atılan her adımdan mutlaka görüşü ve bilgisi olacak

Sanayi Sitesinde yapılacak olan yeni sanayi sitesi konusunda düzenlenen istişare toplantısında konuşan Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, önceliğin kayıtlı esnafın olduğunu belirterek, “Esnafın bilgisi ve onayı olmadan hiçbir şey yapılmayacak, adım atılmayacak” dedi.

Elazığ MÜSİAD'dan Ankara Çıkarması

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği(MÜSİAD) Elazığ Başkanı Tekin GÜRKAN ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Ankara’da birtakım ziyaretler gerçekleştirdi.

MTÜ’den Covid 19 ve Gençlik Online Söyleşi Programı

Online söyleşi programına aynı zamanda MTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Aladağ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Serdar Karaca, Genel Sekreter Doç. Dr. Özlem Altuntaş, Dr. Öğr. Üyesi Neşe Karakaş ve fakülte ve meslek yüksekokullarından öğrenci temsilcileri katıldı.

Gazeteciler Cemiyeti Türkocağı’nı Ziyaret Etti

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Türkocağı Malatya Şubesini ziyaret etti.

Toplam 1669 haber.