Gündem

Gündem Haberleri

Başkan Samanlı, Türkçülük bir fikir olduğu kadar da bir inançtır

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Atsız Atamız Hüseyin Nihal Atsız, yolumuzu aydınlatırken; “Türkçülük bir fikir olduğu kadar da bir inançtır.

Başkan Tunç; ‘3 Mayıs Türkçüler Günü Kutlu Olsun’

Lider Enerji İş Sendikası Elazığ İl Başkanı Mesut TUNÇ, 3 Mayıs Türkçülük Günü Dolayısıyla Mesaj Yayımladı.

Başkan Tunç’tan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Lider Enerji İş Sendikası Elazığ İl Başkanı Mesut TUNÇ, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm emekçilerin gününü kutladı.

Türkkanı'dan 1 Mayıs Mesajı

Büyük Birlik Partisi (BBP) MKYK üyesi Gökmen Türkkanı yazılı açıklamasında, Türkiye'de 1 Mayıs'ın uzun yıllar marjinal sol gruplar ve terör yandaşları tarafından istismar edildiğini belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Malatya’ya 4x4’lük Yardım

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı, her fırsatta olduğu gibi Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerini unutmadı ve yardım için kolları sıvadı.

Vali Yırık’tan 1 Mayıs Mesajı

Elazığ Valisi Erkaya Yırık 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Yırık mesajında 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün emeğe verilen değerin ve gösterilen saygının ifadesi olduğunu kaydetti.

KAPANIYORUZ

Kabine toplantısı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Nisan 2021 Perşembe akşamı saat 19:00'dan 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 05:00'e kadar tam kapanma kararı alındığını açıkladı.

Türkiye 18 Gün Kapanacak

Başkan Saraç; Soykırım İfadesini Kullanan ABD Başkanını Şiddetle Kınıyorum.

Ekonomi Platformu Dönem Başkanı ve Enerji Verimliliği Artırma Derneği Başkanı Ahmet SARAÇ; Dünya tarihinin binlerce yıllık sürecinde, Asya Avrupa ve Afrika'da medeniyetler, devletler kuran milletimiz, egemen olduğu topraklarda tarihin hiçbir döneminde, baskı zulüm ve soykırım gibi insanlık suçları işlememiş, aksine tebası olarak kabul ettiği milletleri, dinleri, dilleri ve ticaretlerinde özgür bırakmıştır dedi.

Başkan Günata’dan Abd Başkanı Joe Bıden’ın

Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata, Amerika Birleşik Devletleri başkanı Joe Biden'e Tepki

BBP’li  Türkkanı Basın Kartı Olmayan Gazetecilerde Aşılansın

Büyük Birlik Partisi (BBP) MKYK Üyesi Gökmen Türkkanı basın kartı sahibi olmayan gazetecilerinde aşılanması gerektiğini söyledi.

EBMC’den Kınama

Elazığ basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Nafiz Koca, ABD Başkanı Joe Biden, 24 Nisan'da 1915 olaylarını soykırım olarak tanımlamasına sert tepki göstererek, konunun tarihçiler tarafından araştırılması gerektiğini ifade ederek, istenmeyen olayların yaşandığı ve bunun çift taraflı olduğunu ifade etti.

Türk Ocakları Genel Merkezi, ABD Başkanı Joe Bıden’ı Şiddetle Kınadı.

Türk Ocakları Genel Merkezi, Yayınladığı Mesajında ‘ABD Başkanı Joe Bıden’ın 1915 Olayları Hakkındaki İftirasını Şiddetle Kınıyoruz’ Dedi.

Türk Tarihi Şan ve Şerefle Doludur…

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, “ABD Başkanı'nın 24 Nisan tarihinde yaptığı 1915 olaylarına dair açıklamayı Elazığ iş dünyası olarak kabul etmiyor ve en şiddetli şekilde telin ediyoruz” dedi.

Belediyelerle Gıda Bankacılığı Çalıştayı Düzenlendi

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, çevrimiçi olarak düzenlenen "Belediyelerde Gıda Bankacılığı Çalıştayı"na katıldı.

Fırat’lı miniklerden 23 Nisan Coşkusu

Fırat Anaokulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir etkinlik düzenledi. Düzenledikleri etkinlik ile ilgili değerlendirmede bulunan Fırat Anaokulu Müdürü Onur Demir 23 Nisan’ı büyük bir coşku , sevinç ve mutlulukla kutladıklarını kaydetti.

Vali Yırık 23 Nisan Mesajı Yayınladı

Elazığ Valisi Erkaya Yırık 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Zafer’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

UDH Genel Başkanı Mehmet Zafer 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Bir Kutlama Mesajı Yayımladı.

Elazığ İHH Ekibinden Nijer’de Ramazan Yardımları

Elazığ İHH ekibi Orta Afrika ülkesi Nijer’de Ramazan çalışmalarına katılarak başkent Niamey'de bir hafta geçirdi.

Toplam 1662 haber.