Gündem

Gündem Haberleri

Başkan Sadıkoğlu’ndan 18 Mart Şehitleri Anma Günü mesajı

Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıl dönümü dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı..

Malatya’da Mesleki Eğitim Çalıştayı düzenlenecek

Malatya’da düzenlenecek olan “Mesleki Eğitim Çalıştayı” öncesi Malatya TSO ev sahipliğinde “Mesleki Eğitim Zirvesi” toplantısı yapıldı.

MTÜ’den Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi Söyleşisi

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ve online olarak yayınlanan “Şehir Kültürü, Kitap ve Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi” söyleşi programına Cumhurbaşkanlığı Kütüphaneler Daire Başkanı Ayhan Tuğlu Katıldı.

Başkan Şerifoğulları'ndan '18 Mart Çanakkale Zaferi' Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 106’ncı yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Gürkan’dan 18 Mart Çanakkalae Zaferi Mesajı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD)Elazığ Başkanı Tekin GÜRKAN, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Baruş’un18 Mart Şehitler Günü Mesajı

Malatya Valis Aydın Baruş 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106 ıncı yıl dönümünü nedeniyle Kutlama Mesajı Yayımladı

FKA ile Turgut Özal Üniversitesi Arasında İşbirliği Toplantısı Düzenlendi

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) ile Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) arasında işbirliği toplantısı düzenlendi.

Uluslararası Diriliş Hareketi Kongresini Yaptı

Genel Merkezi Malatya’da olan Uluslararası Diriliş Hareketi, İlk Kurultayını Malatya’da yaptı. Malatya’da bir otelde gerçekleştirilen geleneksel Diriliş Kurultayı’nın ilkine Türkiye’nin dört bir yanından şehit aileleri ve gaziler katıldı.

TEÇ SEN Elazığ Şube Başkanı Adnan AKTURAN, Genel Başkan Yardımcısı.

Tüm Eğitim Çalışanları Sendikasının 13-14 Mart 2021 Tahinde Ankara da yapılan 5.Olağan Kongresinde Elazığ Şubesi Başkanı Adnan Akturan Genel Başkanımız Sayın Ümit Demirel',n listesinde yer alarak, genel başkan yardımcısı olarak seçildi.

Keskin: Yeni Sanayi Sitesin de öncelik kayıtlı olan esnafındır

Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Hiç kimse yeni sanayi sitesi için başka oluşumlara para yatırmasın. Çünkü öncelik mevcut kayıtlı olan ve Malatya sanayi sitelerinde faaliyet yürüten esnafındır.

Başkan Güder: ‘Milli Şairimiz, Milli İradenin Sesi Olmuştur’

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin simgesi 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulünün 100. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan GÜRKAN “İstiklal Marşımız, Türk Milletinin Kurtuluş Destanıdır”

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD)Elazığ Başkanı Tekin GÜRKAN, 12 Mart İstiklal Marşımızın kabulünün 100. yıldönümü ve Mehmet Akif ERSOY’u Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Erol’dan Şehit Erbaş Teklifi

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne Elazığ Hava Alanı’n isminin Korgeneral Osman Erbaş olarak değiştirilmesi için kanun teklifinde bulundu.

FKA Yönetim Kurulu Toplantısı Bingöl’de Yapıldı

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) Mart Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Elazığ Valisi ve FKA Yönetim Kurulu Dönem Başkanı Erkaya Yırık Başkanlığında Bingöl’de düzenlendi.

Gara şehitlerinden Semih Özbey’in annesi ilk kez konuştu

Pençe Kartal-2 Harekat bölgesinde yer alan Gara'da terör örgütü PKK tarafından alıkonularak şehit edilen Jandarma Astsubay Başçavuş Semih Özbey’in annesi Sadiye Özbey, HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan’a tepki gösterdi.

İçimiz Yandı

Elazığ 8. Kolordu komutanı Korgeneral Osman Erbaş’ın da içerisinde bulunduğu Askeri helikopter Bingöl Tatvan arasında kırsal kesimde bilinmeyen bir nedenle düştü. Korgeneral Osman Erbaş ile birlikte 11 asker şehit olurken 2 asker yaralı olarak kurtuldu.

Keskin Esnafımız ‘Devletin malı beytül yetim hakkıdır’ diye hareket etmiştir

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Türk esnaf ve sanatkarı Ahilik kültüründen geliyor.

Keskin lokantacı esnafını ziyaret etti

MESOB Başkanı Şevket Keskin, normalleşme süreci nedeniyle yüzde 50 kapasite ile aylar sonra hizmet vermeye başlayan lokantaları ilk iş günlerinde ziyaret ederek, mutlaka kurallara uymaları konusunda uyardı.

Toplam 1662 haber.