Gündem

Gündem Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ'a Geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Ocak Elazığ depremin birinci yılı dönümü nedeniyle Pazartesi günü Elazığ’a gelecek.

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanlığından BİMYAD’a Ziyaret

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkan ve Yönetimi yönetim kurulu üyeleri ile Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Merkezi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ziyaret etti...

İnternet basın yasası Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ulaştırıldı

TİGAD Genel Başkanı Okan Geçgel, İnternet basın yasası taslağı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ulaştırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Savunma sanayine yönelik atacağımız adımları hiçbir ülke belirleyemez”

Cuma namazı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, S-400 savunma sistemlerinin alımına ilişkin tartışmalar hakkında, “Bizim savunma sanayine yönelik atacağımız adımları hiçbir ülke belirleyemez. Bu tamamıyla bizim alacağımız karara bağlıdır” dedi.

Yeşilyurt’umuz İçin Durmak Yok, Hizmet Üretmeye Devam

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Devam Eden Ve Planlanan Yatırımlar İçin Ankara’da Temaslarda Bulundu

DEVA Partisi’nden MGC’ne 10 Ocak Ziyareti

DEVA Partisi Malatya-Battalgazi İlçe Başkanı Göksel Atlı ve Kadın Kolları Başkanı Tuğba Farımaz, Gençlik Kolları Başkanı Yakup Coşkun ve ilçe teşkilatı üyeleri, Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek Çalışan Gazeteciler Gününü kutladılar.

İYİ Parti Battalgazi Teşkilatı MGC’ni Ziyaret Etti

İYİ Parti Malatya-Battalgazi İlçe Başkanlığı Malatya Gazeteciler Cemiyetine 10 Ocak ziyaretinde bulundu.

Başkan Sadıkoğlu’ndan hizmet sektörüne HES kodu ve aşı talebi

Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, HES kodu uygulaması ile yeniden açılmasını talep ettiklerini ve aşılama sürecinde de hizmet sektörü çalışanlarına öncelik verilmesi gerektiğini söyledi.

MTÜ’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Etkinliği

Malatya Turgut Özal Üniversitesi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlik Covid_19 tedbirleri kapsamında MTÜ Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

DEVA Partisi Battalgazi İlçe Başkanlığından BİMYAD'a Ziyaret

Deva Partisi Battalgazi İlçe Başkanı Av. Göksel Atlı ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Başkanı Tuğba Tuğba Farımaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Merkezini ziyaret etti.

Aşı Uygulama Toplantısı Yapıldı

Elazığ İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit Polat, başkanlığında Elazığ’daki Kamu, Üniversite ve özel hastane başhekimlerinin katıldığı Covid-19 Aşı Uygulaması ve Aşı Odaları konulu bir toplantı gerçekleştirildi.

MTÜ’den Tarımsal Eğitim ve Öğretimin 175. Yıldönümünü Etkinliği

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Battalgazi Tarım Yerleşkesinde, kurumsal Youtube ve İnstagram hesaplarından online katılımlar düzenlenen etkinliğe Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut moderatörlük yaptı. Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Başkan Samanlı'dan 10 Ocak Kutlama mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Malatya il başkanı Mesut Samanlı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Açık: 'Basın, Toplumsal Bilincin Gelişmesinde Önemli Katkılar Sağlamaktadır'

Elazığ İş Kadınları Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, basının toplumun doğru bilgiye ulaşması yönündeki özverili ve ilkeli yayıncılık çabalarının pandemi sürecinde toplumsal bilinç düzeyinin gelişmesine çok önemli katkılarının olduğunu söyledi.

Başkan Apohan’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

(BİMYAD) Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan, Türkiye'de, basın emekçilerinin sosyal ve ekonomik haklarını güvence altına alan 212 Sayılı Basın Yasası'nın 1961'de yürürlüğe girdiği gün olan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Gazeteci,Hak ve Özgürlüklerin Korunmasında Mihenk Taşıdır

Diriliş Hareketi Genelbaşkanı Mehmet Zafer 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Gürkan 10 Ocak mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm basın mensuplarının günlerini kutladı.

BBP İl Yönetimi ve Alperenler Ocağı’ndan Diriliş Hareketi’ne Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Ali Rıza Ulutaş, Kadın Kolları Malatya İl Başkanı Gülşen gür ve Alperen Ocakları Malatya Şube Başkanı Yalçın Arıcak, diriliş Hareketi Genel merkezini ziyaret etti.

Başkan Şerifoğulları’ndan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Toplam 1660 haber.