Gündem

Gündem Haberleri

CHP'den Elazığ Çıkarması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç başkanlığında CHP'li 30 milletvekili Elazığ’a geldi. Depremin merkez üssü Sivrice ilçesi ve Elazığ şehir merkezinde incelemelerde bulunan heyet, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

BBP Yönetiminden BİMYAD Genel Merkezine Ziyaret!

Büyük Birlik Partisi Malatya ve İlçe Başkanlarından oluşan heyet Basın İnternet ve Medya Yayıncılar Derneği Genel Merkezine ziyaret.

İGF Haber Ajansı İGFA Yayın Hayatına Başladı

İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF) bünyesinde kurulan İGF Haber Ajansı (İGFA), İGF Reklam Ajansı ve İgfhaber.com yayın hayatına başladı.

Dev Proje Hizmete Açıldı

Fırat Nehri üzerinde inşa edilen, Malatya ve Elazığ'ın yasınıra doğu, batı, kuzey, güney aksında 16 ili birbirine bağlayan Yeni Kömürhan Köprüsü, Bağlantı Tüneli ve Yolu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın telekonferans yoluyla katılımıyla hizmete açıldı.

Başkan Şerifoğulları’ndan Yeni Yıl Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, “2021 yılının kıymetli hemşehrilerim başta olmak üzere ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için sağlık, huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum.” dedi.

15 Temmuz Milli İrade Ocaklarından BİMYAD’a Ziyaret Etti

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Başkanı Alparslan yönetim kurulu üyeleri ve 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan vekili Cemal Hanilçi BİMYAD' Genel Merkezine Ziyaret

Başkan Apohan’dan Yeni Yıl Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan, yeni yıl ile ilgili mesaj yayımladı.

Yük Treni Kamyona Çarptı: 5 Yaralı

Elazığ'da yük treni çakıl yüklü kamyona çarptı. Kazada 2'si makinist 5 kişi yaralandı.

Orta Hasar Hafızalardan Silinsin

Elazığ Basın Medya Cemiyeti Başkanı Nafiz Koca; “Her şeyden önce 24 Ocak depremiyle literatüre giren ve hafızalarımızda yer kaplayan bu ilginç orta hasar kavramının hafızalardan silinmesi gerekiyor. Yetkililerin buna gözen göstermesini istiyoruz” dedi.

Güneydoğu Ve İç Anadolu’dan İGFA’ya Tam Destek

İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF) Ajans Komisyonu, Güneydoğu Anadolu ve İç Anadolu Bölgesi’ndeki illerde Vali, Belediye Başkanları, cemiyet ve dernekleri ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Keskin Bağ-Kur priminde indirim yapılmalı

Kimler masa başında hesabı nasıl yapıyor bilmiyoruz, esnafın durumunu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a nasıl anlatıyorlar onu da bilmiyoruz, ama piyasa çok kötü, esnaf ve sanatkarın durumu çok kötü.

Deprem, Korku, Panik

24 Ocak'ta yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremin şokunu üstünden atamayan Elazığ, sallanmaya devam ediyor. Elazığ, hafta sorununu deprem korkusuyla geçirdi. Cumartesi günü meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki depremden sonra Pazar günü de 5.3 büyüklüğünde deprem yaşandı.

Koca: 'STK’larımız İşlevsizleştiriliyor'

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Elazığ Şube Başkanı Recep Koca, 5253 Sayılı Dernekler Kanunu ve 2860 Sayılı Yardım Toplama Kanunu’nda değişiklik yapılmasını öngören kanun teklifine tepki gösterdi.

2021 Öğrenim Kredileri Belli Oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2021 yılında üniversite öğrencilerine verilecek kredi ve burs miktarlarını açıkladı.

Başkan Apohan Sarıkamış Şehitleri İçin Anma Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan 24 Aralık 1914 Donarak can veren Sarıkamış Şehitleri için anma Mesajı Yayımladı.

Keskin Kısıtlama süresi sadece esnaflar için uzatılmalı

MESOB Başkanı Şevket Keskin, yılbaşı öncesi ve sonrasında kısıtlama sürelerinin sadece esnaflar için uzatılmasını isteyerek, “Market ve alışveriş merkezleri kapalı kalsın, bu kez esnaf iş yapsın.

Başkan Kaya'dan Sarıkamış Şehitlerini Anma Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yeşilyurt ilçe Başkanı Mehmet Ali Kaya 24 Aralık 1914 Donarak can veren Sarıkamış Şehitleri için Anma Mesajı Yayımladı.

MTÜ’den Yargı Reformunun Önemi

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) tarafından, “Yargı Reformunun Önemi” konulu e-konferans düzenlendi.

Rektör Kızılay TBB Bölgesel Kalkınma Toplantısına Katıldı

İnönü Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay ayrıca toplantı kapsamında gerçekleştirilen “Akıllı Şehirler” oturumuna başkanlık yaptı.

Toplam 1660 haber.