Gündem

Gündem Haberleri

Şehitlik Mevzuatı Yeniden Düzenlenmeli 

UDH Şehit ve Gazi Aileleri Genel başkanı Mehmet Zafer, "Şehitlik Mevzuatı Aileleri Mağdur Etmeyecek Şekilde Yeniden Düzenlenmeli"

Önü Alınmazsa Rakamlar 1500’e Doğru Tırmanır

Sağlık Bakanlığı Toplum Bilimleri Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, Türkiye'de endişelendiren vaka artışını değerlendirdi.

Türkiye çok hasımlı bir mücadeleye sürüklenmek isteniyor

24. dönem MHP İstanbul Milletvekili, Emekli Korgeneral Engin Alan, 'Türkiye çok hasımlı bir mücadeleye sürüklenmek isteniyor'dedi

Başkan Koca 'Kimim Ben' Programının Konuğu Oldu

Kanal Fırat Televizyonunda Furkan Dilaver’in hazırlayıp sunduğu “Kimim Ben” Programına konuk olan Elazığ basın ve Medya Cemiyeti Başkanı, Günışığı Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nafiz Koca çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Başkan Şerifoğulları Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama Yaptı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na koronavirüs tanısının konmasının ardından açıklama yaptı.

Başkan Şerifoğulları Koronaya Yakalandı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Koronavirüs salgın hastalığına yakalandı.

Yks polislik başvuru nasıl yapılır?

YKS tercihlerinin başlamasıyla birlikte Polis Meslek Yüksek Okulu’na olan ilgi de arttı. YKS TYT testinden baraj puanı olan 150’yi geçen öğrenciler, PYMO başvurusu yapabilecek.

İçişleri Bakanlığından Yeni Kovid Genelgesi

İçişleri Bakanlığı tarafından Koronavirüs denetimleri kapsamında 81 il valiliğine yeni bir genelge gönderildi.

81 İl Valiliği'ne COVİD-19 Tedbirleri Konulu Ek Genelge Gönderildi

İçişleri Bakanlığı, 81 il Valiliğine Covid-19 Tedbirleri konulu ek genelge gönderildi. Genelgede, Covid-19 salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, fiziki mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulunun önerileri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda birçok tedbir kararı alınarak uygulamaya geçirildiği hatırlatıldı.

Kurban Bayramı yardımlaşma ve dayanışmanın sembolüdür

Uluslar arası Diriliş Harekatı Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Zafer, Kurban Bayramı Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı

Meteoroloji'den Kuvvetli Rüzgar Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 28 Temmuz Salı günü, Doğu Anadolu Bölgesi'nde Kuvvetli Rüzgar beklendiğini duyundu.

Kurban Bayramı’nda Karayollarında Sıkı Trafik Tedbirleri Uygulanacak

İçişleri Bakanlığı, Kurban Bayramı’nda trafikte oluşabilecek yoğunluk nedeniyle, olası trafik kazalarının önüne geçmek için karayollarında sıkı trafik tedbirleri uygulayacak.

Bakan Selçuk: 'Çalışan Annelere 300 Avro Destek Sağlayacağız'

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, çalışan annelere verilen eğitimli bakıcı desteğinin bu yıl aylık 200 Avrodan 300 Avroya çıkarıldığını açıkladı.

Vali Baruş “Kayısı Boylama Makinesi” Hibe Programına Katıldı

Malatya Valisi Aydın Baruş, ilimizin en önemli geçim kaynağı olan “Kayısı”nın hasat sonraki süreçlerinde üreticilerimizi desteklemek amacıyla Ege İhracatçılar Birliği ve Kayısı Araştırma Enstitüsü tarafından hibe edilen “Kayısı Boylama Makinesi” programına katıldı.

Özgür Bir Geleceğin Temelinde Hür Basın Vardır

Udh Genel başkanı Mehmet Zafer , basının hiçbir siyasi baskı altında olmaması gerektiğini söyledi.

İHH İl Temsilcisi Kılıç: ‘Kurban Paylaşmaktır’

İHH İnsani Yardım Vakfı ‘Kurban Paylaşmaktır’ sözünden hareketle yıllardır dünyanın çeşitli ülkelerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Şerifoğulları’ndan 24 Temmuz Basın Bayramı Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Büyük cezalar geliyor…

Facebook, Twitter, Instagram kullanan milyonlarca kişiyi ilgilendiren sosyal medya düzenlemesi bu hafta TBMM'ye geliyor. AKP Grup Başkanı Vekili Özlem Zengin, sosyal medya düzenlemesiyle ilgili hazırlanan teklifin içeriğine ilişkin açıklama yaptı.

Elazığ'ın Göç Oranlarını Açıklandı

Uluslararası Göç İstatistiklerini açıkladı. Açıklanan verilere göre; 591 bin 098 nüfusa sahip Elazığ’a 2019 yılında bin 571 kişi göç etti. Elazığ’dan gidenlerin sayısı ise bin 240 oldu.

Toplam 1660 haber.