Gündem

Gündem Haberleri

Keskin, Esnafımızın sorunlarımızı Bakanımız Pekcan’a ilettik

MESOB Başkanı Şevket Keskin, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın video konferans sistemi ile TESK Yönetim Kurulu ile bir araya gelerek esnaf ve sanatkarların taleplerini dinlediğini bildirdi.

Gözde Sağlık Grubu Bu Bayramda Basın Mensuplarını Unutmadı

Malatya’nın ilk özel hastanesi olması, kaliteli sağlık hizmetiyle, branşlarında kendini ispat etmiş saygın doktor kadrosuyla, işini severek yapan güler yüzlü personelleriyle yıllardır Malatya halkına hizmet veren Gözde Sağlık Grubu bu yılda Basın mensuplarını unutmadı.

65 yaş üzerine seyahat müjdesi!

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu 21.05.2020 Perşembe günü Vali Aydın BARUŞ başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda toplanmış ve aşağıdaki konuları görüşerek karara bağlamıştır.

Rektör Karabulut, “Bizim, kayısıya bakış açımız tamamen bilimsel”

MTÜ’de düzenlenen “Covıd-19 Sürecinde Kuru Kayısı ve Tarım Sektörü” Konulu E-Panelin Raporu açıklandı

Bayramda Sokağa Çıkma Kısıtlaması

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu 20.05.2020 Çarşamba günü Vali Aydın BARUŞ başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda toplanmış ve aşağıdaki konuları görüşerek karara bağlamıştır.

Başkan Apohan'dan Kadir Gecesi Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Samanlı'dan Kadir Gecesi Mesajı

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı’nın “Kadir Gecesi Münasebetiyle” Bir Mesaj Yayımladı

Başkan Sarıbaş’dan Kadir Gecesi Mesajı

İyi Parti Malatya İl Başkanı Av. Süleyman Sarıbaş kadir gecesi mesajı yayınladı.

Şerifoğulları'dan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101. yıldönümünde kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Şerifoğulları’ından Kadir Gecesi Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Kadir Gecesi nedeniyle yayımladığı mesajında, “Başta hemşehrilerim olmak üzere milletimizin ve tüm İslam âleminin Kadir Gecesini tebrik ediyor, insanlık için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.” dedi.

Özeren’den 19 Mayıs Mesajı

Müsiad Elazığ Başkanı Mehmet Özeren, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

İYİ Partiden 19 Mayıs kutlaması

İyi Parti Malatya il Başkanı Av.Süleyman Sarıbaş 19 Mayıs Gençlik ve spor bayramı münasebeti ile bir basın bülteni yayınladı.

Başkan Zafer’den 19 Mayıs Anma Mesajı

Diriliş Hareketi Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Mehmet Zafer, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Apohan’ın  19 Mayıs mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Karabulut, MTÜ model alan değil, model olan bir üniversitedir

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, üniversitenin 2, kuruluş yılına girdiğini belirterek, “Kısa sürede model alan değil, model olan, yeni nesil bir üniversite olma hedefiyle kuruluş, kurumsal ve akademik çalışmalar anlamında önemli gelişmeler gerçekleştirildi” dedi.

İstanbul'da hava kirliliği yarı yakın düştü

Hava kalitesindeki iyileşmenin, özellikle trafiğe çıkan araç sayısının azalmasıyla doğrudan ilgili olduğunu vurgulayan İBB Hava Kalitesi İzleme Merkezi sorumlusu Muhammet Doğan, 'Emisyon kaynakları da azalınca hava kirliliği değerleri düşmüş oldu.

İçişleri Bakanlığı'ndan yeni genelge

İçişleri Bakanlığı'ndan yeni genelge

Yıldırım, İnsanın en birinci ve tesirli muallimi onun validesidir

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım Anneler günü dolayısı ile Malatya da yaşayan kimsesiz anneleri evlerinde ziyaret ederek, hayır dualarını almaya geldik dedi.

Başkan Apohan’dan Anneler Günü Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan, Anneler Günü Mesajı yayımladı.

Toplam 1664 haber.