Gündem

Gündem Haberleri

Elazığ OSB Olağan Mali Genel Kurulu Yapıldı

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Genel Kurula Bakanlık Temsilcileri, OSB Yönetimi ve Sanayiciler katıldı.

Üye İşyeri Projemizle Türkiye’de Bir İlki Gerçekleştirdik

Uluslararası Diriliş Hareketi Şehit ve Gazi Aileleri Genelbaşkanı Mehmet Zafer, başlatmış oldukları “Üye İşyeri” projesiyle Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiklerini belirtti.

Kredi kartıyla veya taksitle kurban kesilir mi?

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) İslami İlimler Fakültesi'nden Prof. Dr. Recep Cici, İslam'a göre kurban alırken, keserken ve dağıtırken dikkat edilmesi gerekenleri anlattı. 

Küresel ısınma enfeksiyon riskini de artırıyor

İngiltere Meteoroloji Ofisi'nce yürütülen bir araştırmada gelecek yıllarda hissedilen sıcaklığın 32 derecenin üzerinde olduğu gün sayısının artacağına dair verilere yer verildi.

Başkan Güder’in 15 Temmuz Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 15 Temmuz Darbe Girişimi'nin 4. yıl dönümü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı.

Milletin Destanı: 15 Temmuz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Şerifoğulları’ndan 15 Temmuz Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ‘15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Millî Birlik Günü’ dolayısıyla yayımladı.

Millet bu alçaklara her zaman gerekli dersi verecektir

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı "15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü" münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Özeren, ‘15 Temmuz’da Türk Milleti Devletiyle Bir Olup Darbecilere Geçit Vermedi’

MÜSİAD Elazığ Başkanı Mehmet Özeren, 15 Temmuz Darbe Girişimi’nin dördüncü yıldönümü ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla açıklama yaptı.

15 Temmuz Milletin Zaferi İle Sonuçlanmıştır

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alparslan,15 Temmuz’un 4.sene-i devriyesi nedeniyle bir mesaj yayınladı.

15 Temmuz Bizi Birleştirmeli

Uluslar arası Diriliş Hareketi Şehit Ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Genel başkanı Mehmet Zafer , 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde bir mesaj yayımladı.

Uyuşturucudan ölüm azaldı, kırmızı ve yeşil reçeteli ilaç kullanımı arttı

İçişleri Bakanlığı, 2020 yılının ilk 6 ayındaki uyuşturucuyla mücadele çalışmalarını ve alınan sonuçları içeren raporu yayınladı. 1 Ocak-22 Haziran 2020 tarihleri arasındaki operasyonlara ilişkin verileri içeren raporda, çarpıcı rakamlar yer aldı.

Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi güncellendi

Sağlık Bakanlığı Bilimsel Danışma Kurulu'nun hazırladığı rehberde güncelleme yaparak daha önce açıkladığı 73 sektör ve insanların bir arada olduğu mekanlarla ilgili kurallara, aralarında internet kafeler, okullar, okul pansiyonları, yatılı kuran kursları gibi başlıkların olduğu 9 yeni ekleme yaptı.

Zeki Akbıyık’ın Numan Kurtulmuş’a Sorusu Ülke Gündemine Oturdu

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Anadolu Soruyor programının canlı yayın konuğu oldu. Canlı yayında Kanal Fırat Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık’ın Numan Kurtulmuş’a sorduğu İstanbul Sözleşmesiyle ilgili soru Türkiye gündemine oturdu.

FKA, 2020 Yılı FZD Başvuruları Başladı 

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) 2020 Yılı Fizibilite Desteği Programı başvuruları başladı.

KPSS başvuru ekranı açıldı

Her yıl milyonlarca memur adayının katıldığı KPSS için başvurular başladı.

Kazgan Uyardı Kıdem Tazminatına Dokunmayın!...

Demiryol-iş Sendika Başkanı ve TÜRK- İŞ Malatya İl Temsilcisi Hikmet Kazgan, Kıdem Tazminatıyla İlgili Basın Açıklaması yaptı.

Afrika sıcakları geliyor, beyin kanaması riskine dikkat!

Geçtiğimiz hafta su baskınlarına neden olan aşırı yağışlar bu hafta yerini sıcak havaya bırakıyor. Uzmanlar, Afrika üzerinden gelen sıcak hava dalgasının bunaltacağı uyarısında bulunarak, sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkacağını açıkladı.

DDY’nın Kısıtlamadan Haberi Yoktu

Cumartesi ve Pazar günü yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı ile ilgili olarak İçişleri bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen genelge ile sokağa çıkma kısıtlaması, Öğrencilerin sessiz ve güvenli bir ortamda sınava girmeleri için getirilmişti.

Toplam 1660 haber.