Gündem

Gündem Haberleri

Sabiha Gökçen'de dış hat uçuşları başladı

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda yurt dışı uçuşları başladı. İlk uçuş, Anadolu Jet'in TK 7798 sefer sayılı Sabiha Gökçen- Londra uçuşu oldu.

Elazığ Valiliğine Erkaya Yırık atandı

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım Sakarya Valiliğine atandı. Kayseri Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık Elazığ Valiliğine atandı.

Terörle Mücadele en Etkin Yol, Onların Yakınlarını Toplumda Daha görünür Kılmaktır

UDH Şehit ve Gazi aileleri Genel başkanı Mehmet Zafer ,teröre karşı mücadelede silahlı çatışmanın tek başına yetersiz kaldığını söyleyerek “terörle mücadelede silahlı çatışmanın yanında psikolojik harekatı da başarıyla yürütmek zorundayız” dedi.

Çocuğunuz internette istismara maruz kalıyor olabilir

Video paylaşım platformu Youtube'da ortaya çıkan birkaç video kanalı, uygunsuz içerikleri nedeniyle kamuoyundan büyük tepki topladı.

THY Güncel Uçuş Planı Açıkladı

Normalleşme süreci kapsamında 1 Haziran itibariyle uçuşlara yeniden başlayan Türk Hava Yolları (THY), güncel uçuş planını açıkladı.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Saraç, MTÜ Senatosu’na katılıyor

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin kendi teknik alt yapı ve yazılımı ile kurduğu Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MTÜ-UZEM) sisteminin üzerinden MTÜ Senatosu üyeleri ile bir araya gelecek.

Başkan Gürkan'dan İstanbul'un Fethi Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İstanbul'un fethinin 567. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Rektör Karabulut: “Evde kalalım, Kayısı tadında bayramlarımız da olacak”

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’un Ramazan Bayramı Mesajında evde kalınması çağrısında bulunarak “Kayısı tadında bayramlarımız da olacak” dedi.

Başkan Apohan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan Ramazan Bayramı Mesajı Yayımladı.

Keskin: “Kapsamlı ve bankaları bağlayıcı bir sicil affı getirilmeli”

TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya ESOB Başkanı Şevket Keskin, esnaf ve sanatkarın krediye ulaşımının kolaylaştırılması için uygulanabilir, tüm bankaları bağlayıcı geniş kapsamlı bir sicil affının hayata geçirilmesini bir kez daha talep ettiklerini kaydetti.

Başkan Şerifoğulları’ndan Ramazan Bayramı Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladı

Başkan Gürkan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Gürkan, ‘Ramazan Bayramı Tutulan Oruçların Mükâfatıdır.’

Fransız şeften Ramazan Bayramı'na özel evde şeker tarifi

Ramazan Bayramı akıllara rengarenk şekerler ve çikolataları getiriyor. Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs bayram alışkanlıklarında da değişikliklere sebep oldu.

Ramazan Bayramı'nda nasıl beslenmeli?

İstanbul Aydın Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Indrani Kalkan, bu yıl COVID-19 pandemi sürecine denk gelen Ramazan Bayramı'nda sağlıklı beslenmenin yollarını anlattı.

Tatlı krizine tarçın, karanfil ve limon üçlüsü

Koronavirüs salgınıyla birlikte başlayan karantina süreci ve ramazan ayı ile birlikte kilo kontrolü zorlaştı. Evlerde vakit geçiren insanlar ekmek yapmaya, daha sık hamur işi ve tatlı tüketmeye başladı. Bu süreçte kilo alımında ciddi artışlar gözlemlediğini belirten Emsey Hospital Beslenme ve Diyet Uzmanı Evnur Saray, bayramın ilk gününden itibaren kontrolü sağlamanın mümkün olduğuna dikkat çekti.

Bayram geleneklerini dijitalde yaşatalım

Bayram kahvaltılarını online ortama taşımanın, aile büyükleri ve arkadaşlara internet üzerinden ulaşmanın da kıymetli olduğunu söyleyen Özyeğin Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden Dr. Selenga Gürmen, dikkat edilmesi gerekenleri anlatarak tavsiyelerde bulundu.

Normalleşme planı hazır çalışanların yüzde 50'si ofise geçecek

Mağaza ve ofisler için geri dönüş hazırlıklarını tamamlamak üzere olduklarını söyleyen Yurdanur, çalışanların sağlıklarının öncelikleri olduğunu dile getirdi.

Elazığ Belediyesi’nden Mezarlıklarda Korona Virüs Tedbirleri

Elazığ Belediyesi, Korona virüs tedbirleri kapsamında 4 günlük sokağa çıkma yasağının uygulanacağı Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşlar tarafından yoğun olarak ziyaret edilen mezarlık alanlarında tedbirlerini arttırdı.

Bayramda Ücretsiz Ulaşım Hizmeti

Elazığ Belediyesi arife günü ve Ramazan Bayramı boyunca uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı süresince sağlık çalışanları ve güvenlik görevlileri ile sokağa çıkma muafiyeti olan vatandaşlara yönelik ücretsiz ulaşım hizmeti verecek.

Toplam 1664 haber.