Gündem

Gündem Haberleri

Başkan Zafer, En Şerefli Mazisine Sahip Bir Ordudur

Uluslararası Diriliş Hareketi Genel Başkanı Mehmet Zafer Kara Kuvvetlerinin Kuruluş Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Merakla beklenen düğünler ile ilgili genelge yayınladı

Düğün törenleri için kullanılacak mekânların faaliyetlerine izin veren mevzuat hükümleri ile iş sağlığı ve güvenliğine ilişkin tedbirlere ilave olarak alınan tedbirler şu şekilde sıralandı:

6 Üniversiteye yeni rektörler atandı

6 Üniversiteye yeni rektörler atandı

Evini su basan yaşlı kadın 20 kedisi için ağladı evden çıkmak istemedi

İstanbul'da dün öğlen saatlerinde etkili olan şiddetli yağış su baskınlarına neden oldu. Başakşehir Şahintepe Mahallesi'nde bir gecekonduda yalnız yaşayan 70 yaşındaki Mukaddes Pehlivan'ın evini de su bastı.

Yeni Yatırımlarla Melekbaba’nın Çehresi Değişecek  

Milletvekili Çakır İle Belediye Başkanı Çınar, Melekbaba Mahallesinde Ki Yatırımları İnceledi

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı Şehit Babalarını Unutmadı

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı, 21 Haziran Babalar Günü Nedeniyle Şehit Babalarını Ziyaret Etti.

Ölümsüzlerin Babalar Gününü Minnetle Kutluyorum

Uluslararası Diriliş Hareketi Şehit ve Gazi Aileleri Genelbaşkanı Mehmet Zafer , babalar günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Gürkan, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Başkan Gürkan, Ne Mutlu Babasının Rızasını Alana

Ahmet Bektaş Bolu Cumhuriyet Başsavcılığına atandı

Elazığlı hemşehrimiz Mardin Cumhuriyet başsavcılığı görevinden, Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atandı.

'Ovaköy sınır kapısı açılsın'

Milli Savunma Bakanlığı'nın (MSB) terör örgütü PKK'ya yönelik Irak'ın kuzeyinde başlattığı 'Pençe-Kaplan Operasyonu'nu değerlendiren İstanbul Esenyurt Üniversitesi'nden Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Uzmanı Prof. Dr. Sait Yılmaz, harekatın çok önemli olduğunu vurgulayarak, TSK'ya güvenin tam olduğunu ve harekatın başarıyla tamamlanacağından şüphe duyulmadığını söyledi.

Araştırma: Türkiye'nin en büyük dış politika sorunu sınır aşan terörizm

Kadir Has Üniversitesi Türkiye Çalışmaları Grubu'nca gerçekleştirilen 'Türk Dış Politikası Kamuoyu Algıları Araştırması' 2020 yılı sonuçları açıklandı. Araştırma sonuçlarına göre, Türkiye kamuoyu Türkiye'nin en yakın dostu olarak Azerbaycan'ı görürken, ABD'yi bir numaralı tehdit olarak görüyor.

Otomobilde '2. el sıfır' fırsatçılığı plaka takıp, yüksek fiyattan satıyorlar

Koronavirüs sürecinde otomobil fabrikaları üretime ara verdi.

Başkan Zafer, Jandarma gurur abidesidir

Uluslararası Diriliş Hareketi Genel Başkanı Mehmet Zafer, Jandarmanın 181'inci Kuruluş Yıl Dönümü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı.

Prof. Dr. Sait Yılmaz: Amerika'da sisteme inanç kaybolmuş

Siyahi George Floyd'un (46) polis tarafından öldürülmesiyle ABD'yi etkisi altına alan ırkçılık karşıtı gösteriler günden güne artıyor.

Araştırma sonuçları açıklandı: Pandeminin çalışanlara etkisi ne oldu?

 Araştırmada katılımcıların yüzde 75’i aktif olarak çalışmaya devam ederken, bunların yüzde 52’sini evden, yüzde 47’sini ise iş yerinden çalışan kişiler oluşturuyor.

Sabiha Gökçen'de dış hat uçuşları başladı

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda yurt dışı uçuşları başladı. İlk uçuş, Anadolu Jet'in TK 7798 sefer sayılı Sabiha Gökçen- Londra uçuşu oldu.

Elazığ Valiliğine Erkaya Yırık atandı

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım Sakarya Valiliğine atandı. Kayseri Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık Elazığ Valiliğine atandı.

Terörle Mücadele en Etkin Yol, Onların Yakınlarını Toplumda Daha görünür Kılmaktır

UDH Şehit ve Gazi aileleri Genel başkanı Mehmet Zafer ,teröre karşı mücadelede silahlı çatışmanın tek başına yetersiz kaldığını söyleyerek “terörle mücadelede silahlı çatışmanın yanında psikolojik harekatı da başarıyla yürütmek zorundayız” dedi.

Çocuğunuz internette istismara maruz kalıyor olabilir

Video paylaşım platformu Youtube'da ortaya çıkan birkaç video kanalı, uygunsuz içerikleri nedeniyle kamuoyundan büyük tepki topladı.

Toplam 1660 haber.