Gündem

Gündem Haberleri

Ayakta Yolcu Yasaklandı

Kabine toplantısı sonrasında corona virüs tedbirlerine yönelik yeni kararları duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplu taşımada ayakta yolcu alınmasına müsaade edilmeyeceğini söyledi.

Sivas Kongresi Manda ve Himayenin Zincirlerinin Kırıldığı Bir dönüm Noktasıdır

Uluslar arası Diriliş Hareketi Genel başkanı Mehmet Zafer “ Sivas Kongesi, Manda ve himayenin zincirlerinin kırıldığı bir dönüm noktası, esarete asla rıza göstermeyecek olan bir milletin bağımsızlığının resmidir.” Dedi.

Cumhurbaşkanımızın Elazığ'a Sahip Çıkması Lazım

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Cemil Erdem, Elazığ'ın sorunlarının ve taleplerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a aktarılması gerektiğini söyledi

Özeren “Teşvik Yasası Tekrar Gözden Geçirilmeli.”

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD)Elazığ Başkanı Mehmet Özeren 21 Ağustos 2020 tarih ve 2846 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan yeni yasada, aralarında Elazığ’ın da bulunduğu 6. bölge teşvik paketinden çıkarılması ile alakalı açıklamada bulundu.

Gürtürk’ten 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Milli Eğitim Müdürü Feyzi GÜRTÜRK, 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı yayınladı

Bahçeli: Muazzam bir Varoluş Mücadelesi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda, müflis müstemlekecilerin kuyruk yaralarının tekrar kanadığını ifade etti.

Milletvekili Bülent Tüfenkci'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Kurtuluş Savaşımızı tarihte benzeri görülmemiş bir zaferle taçlandıran, 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 98'inci yıl dönümünün heyecanı ve gururunu yaşıyoruz.

Başkan Şerifoğulları’ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Gürkan, Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Gürkan, “30 Ağustos Özgürlük Ve Bağımsızlık İnancımızın Bir Göstergesidir.”

Başkan Güder’den ‘30 Ağustos Zafer Bayramı’ Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, “Kanlarıyla ve canlarıyla bu toprakları bizlere vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyorum” dedi.

Başkan Özeren’den ‘30 Ağustos’ Zafer Bayramı Mesajı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD)Elazığ Başkanı Mehmet Özeren 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. yılı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Gürkan, Malazgirt Zaferinin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı

Başkan Gürkan, ‘Malazgirt, Türklere Anadolu’nun Kapılarını Açan Eşsiz Zaferin Adıdır.’

Başkan Güder’den Malazgirt Zaferi Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 26 Ağustos Malazgirt Zaferi’nin 949. yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Bu millet Malazgirt ruhuna her zaman sahip çıkacaktır” dedi.

Başkan Sadıkoğlu'ndan 'Müjde' değerlendirmesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin heyecanla beklediği müjdeyi açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Malatya’ya müjde

AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Büyükşehir olan Malatya'ya yakışan yeni bir havalimanı terminal binasının yapımını onayladığını açıkladı.

Sarıbaş, Kerbela Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Süleyman Sarıbaş, Muharrem ayının başlaması nedeniyle yazılı bir açıklama yaparak, Kerbela şehitlerini rahmetle andıklarını söyledi.

Başkan Sadıkoğlu, Üyelerimizin krediye erişilebilirliği açısından önemli bir gelişme

Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Sadıkoğlu, “VakıfBank Malatya Bölge Müdürlüğü’nün kurulması üyelerimizin krediye erişilebilirliği açısından önemli bir gelişme”

Muharrem Ayı İslam da Bir Takvim Başlangıcından Ziyade Ezeli Takdirin Hükmüdür

Uluslararası Diriliş Hareketi Gazi ve Şehit Aileleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Mehmet Zafer Muharem Ayı Mesajı Yayımladı.

Rektör Karabulut: Malatya kayısısı ve ekonomisi için tarihi bir karardır

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, bilimin üretime ve toplum yararına dönüşmesi vizyonu kapsamında kayısı çekirdeğinin Bitki Listesine pozitif ürün olarak alınması konusunda Ocak 2019’dan itibaren yürütülen başvurunun olumlu sonuçlandığını belirtti.

Toplam 1660 haber.