Gündem

Gündem Haberleri

Başkan Şerifoğulları’ndan Anneler Günü Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Şefkatin, merhametin ve fedakarlığın sembolü, sonsuz sevgi ve şefkatleriyle dünyamızı kuşatan kıymetli annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum.” dedi.

Başkan Zafer’den Anneler Günü Mesajı

Diriliş Hareketi Şehit ve Gazi aileleri Genelbaşkanı Mehmet Zafer, Anneler Günü Dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Türkçülük Millet Ve Devletimizin Teminatıdır 

Diriliş Hareketi Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Zafer 3 Mayıs Türklük Günü'nü kutlayarak, 3 Mayıs Mağdurlarına Allah'tan rahmet diledi.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun

Harput Sancak Haber Sitesi ailesi olarak; Tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyoruz.

Türk Ocakları “Turaneli Yardım Kampanyası” Doğu Makedonya'da

Turaneli Yardım Kampanyası Kapsamında Doğu Makedonya'da Yaşayan İhtiyaç Sahibi 50 Yörük Türk'ü Aileye Yardımlar Ulaştırıldı.

Elazığ Müsiad’dan Ankara Barosuna Kınama

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Başkanı Mehmet Özeren; Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ı Ramazan Ayının ilk Cuma günü verdiği Hutbedeki açıklamaları nedeni ile eleştiren Ankara Barosunu kınadı.

Hayvanat bahçesindeki canlıların ziyaretçi özlemi

Köpekbalığından yılana, Macaw papağanından maymunlara 100 farklı türden 400 canlının yaşadığı İsfanbul Eğlence ve Alışveriş Merkezi'nin içinde yer alan Jungle Park, koronavirüs nedeniyle geçici bir süre ziyaretçiye kapatıldı.

Uber'den sağlık çalışanlarına özel ücretsiz ticari taksi hizmeti

Uber, Türkiye'deki COVID-19 salgını ile mücadele sürecine destek olmak amacıyla, İstanbul'da görev yapan sağlık çalışanlarının hastaneden evlerine dönerken ticari sarı taksileri ücretsiz kullanabilmelerini sağlayacak 'Medikal Taksi' hizmetini 5 bin ücretsiz yolculuk ile başlattığını açıkladı. Bu hizmet ile taksi yolculuk ücretlerinin tamamının Uber tarafından karşılanacağı duyuruldu.

Bu Ramazanda da Elini Turanellerine Uzat!

Türk Ocakları Genel Merkezi ve şubelerinin yıllardır yürüttüğü yardım kampanyası, bu yıl da çok daha geniş bir şekilde Turan coğrafyasına yayılarak “TURAN ELİNE YARDIM KAMPANYASI!” olarak devam ediyor.

Özeren’den Ramazan Ayı Mesajı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Başkanı Mehmet Özeren, Ramazan Ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Şerifoğulları’ndan Ramazan Ayı Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğullları Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, “Ramazan ayının İslam dünyası ve insanlık için sağlık, barış ve huzura vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Kiralar ertelenebilir, mahkemeler duyarsız kalmayacaktır

Altınbaş Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Umut Yeniocak, geçen ay yapılan kanun değişikliğiyle 1 Mart -30 Haziran tarihleri arasında işyeri kirasını ödeyemeyen kişiye karşı işyeri sahibinin tahliye davası açamayacağını belirterek, işyerlerinin kapanması ve büyük mağduriyetler yaşanmasını önemli ölçüde engelleyecek bu düzenlemenin olumlu görülebileceğini ancak aynı korumanın konut kiralarına da getirilmesinin gereklilik olduğunu aktardı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. Yılı Evde de Kutlanır

Elazığ Merkez İsmet Paşa İlkokulu 1/L Sınıfı öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. Yılını kutlarken “23 Nisan Oratoryosu” paylaşımları ile fark yarattı.

Başkan Şerifoğulları’ndan 23 Nisan Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 100'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Özeren’den 23 Nisan Mesajı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Başkanı Mehmet Özeren, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili bir mesaj yayımladı.

BİMYAD Başkanı Apohan, 23 Nisan Kutlama Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı Yayımladı

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Ramazan Ayı Temasını Açıkladı

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Ramazan ayı temasının “Ramazan ve Sorumluluk Bilinci” olarak belirlediklerini ve Kovid-19 salgınına karşı alınan tedbirler nedeniyle Diyanet TV’de yayınlanmak üzere Ramazan’a özel programlar hazırladıklarını kaydetti

Hayatı Eve, 23 Nisan Coşkunu Resme Sığdır

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 100. yılında Eyüpsultan'da 'Evde Kal ve Coşkuyla Kutla' sloganıyla evlerde kutlanacak.

Başkan Samanlı Fendoğlu'nu Anma Mesajı

MHP İl Başkanı Mesut Samanlı Hamit Fendoğlu'nun vefatının 42. Yıldönümün Dolayısıyla Bir mesaj yayımladı.

Toplam 1664 haber.