Gündem

Gündem Haberleri

Diriliş Hareketi, Ağaç Sanayi Esnaflarına Tatlı İkramında Bulundu

UDH Genel Başkanı Mehmet Zafer, Genel Başkan Vekili Çetin Örnek, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Büker ve Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Deniz Malatya Ağaç Sanayi Esnafına tatlı ikramında bulunarak derneğimizin faaliyetleri ve misyonuyla ilgili esnaflarımıza bilgi verdiler.

'Çocuklarımızın Sigaraya Kolayca Ulaşmalarının Önüne Geçmeliyiz'

Sağlığı Geliştirme ve Sigara ile Mücadele Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada; “Çocuklarımızı ve gençlerimizi sigaranın zararları konusunda bilinçlendirmeli ve sigaraya kolayca ulaşmalarının önüne geçmeliyiz” dedi.

Keskin, Esnafın beklentisi MB Başkanı Ağbal’a iletildi

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, esnafların Ziraat Bankası ve Vakıfbank’a olan ticari kredilerinin ertelenmesi talebini Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal’a aktarıldığını söyledi.

Rektör Karabulut, Erasmus, Beyond Education, Connecting Cultures and Civilizations Programına Katıldı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, "Erasmus +, Beyond Education, Connecting Cultures and Civilizations" Programına Katıldı

Cemiyet Başkanından Belediye Başkanına Teşekkür

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Nafiz Koca’nın 10 Ocak Gazeteciler günü nedeniyle Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile yaptığı görüşmede Ahirete intikal eden gazetecilerin isimlerinin yaşatılması konusunda Cemiyet olarak isteklerini iletti.

Malatya ve Van’da Denetim Yapan Polislere Tatlı İkramı

Uluslararası Diriliş Hareketi Şehit Ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Zafer; yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında getirilen sokağa çıkma kısıtlamasında görevli polislere tatlı ikram etti.

İHH Soğuk Savaşın İzlerini Siliyor!

Elazığ İHH Yetim Birimi, Ortadoğu’da süren soğuk savaşın mağduru yetim çocuklar için İdlib’de

Ticaret Borsası Başkanı Özcan'dan BİMYAD'a Ziyaret!

Malatya Ticaret Borsası ( MTB ) Başkanı Ramazan Özcan Kısa adı BİMYAD olan Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Merkezine ziyaret gerçekleştirdi.

Meteoroloji Uyardı: Kar Geliyor!

Elazığ'ın da içinde bulunduğu 36 ilin kar yağışı etkisi altına giriyor.

Başkan Sadıkoğlu Üyelerimizin sesi olmaya devam edeceğiz

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Zor günler geçiren lokanta, restoran ve kafe gibi ticari işletmelere ciro bazlı destek ödemeleri kararı nedeniyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederiz” dedi.

2021 yılının ilk İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

2021 yılının ilk İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı Vali Aydın Baruş Başkanlığında gerçekleştirildi.

GSS ve Bağkur Borçluları Sağlık Hizmetinden Kesintisiz Faydalanabilmeli

Attarlar Esnaf Odası Başkanı Sinan Cavlak, Sağlık hizmetinden faydalanma süresi 2021 yılı sonuna kadar uzatılan GSS ve BAĞ-KUR borçluları hakkında açıklama yaptı.

İHH Kadın Kollarından İdlib’e Yardım Eli

Dünyanın dört bir yanında mazlumların yanında olmaya devam eden İHH, bu kapsamda kadın kolları tarafından toplanan yardımları İdlib’de bulunan yetim ve mağdurlara ulaştırdı.

Keskin’den Vergi erteleme tebliği listesine tepki

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Keskin’den Vergi erteleme tebliği listesine tepki; “Esnafın durumunu bilmiyorlar”

MHP’den Şehit ve Gazi aileleri Derneğine Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl ve İlçe Teşkilatından UDH Şehit ve Gazi aileleri Genel merkezini Ziyaret Ettiler.

Başkan Sadıkoğlu Malatya IPARD desteklerinden azami fayda sağlamalı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Malatya İl Koordinatörü Murat Tunç’u ziyaret ederek IPARD-II 10. Çağrısı kapsamında açıklanan desteklerden Malatyalı üretici ve yatırımcıların azami ölçüde fayda sağlaması için destek talebinde bulundu.

Tgk 22. Başkanlar Kurulu Video Konferansta Buluştu

TGK Genel Başkanı Nuri Kolaylı Başkanlığında saat 14.00’de başlayan ve yaklaşık 3 saat süren Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun 22. Başkanlar Kurulu’nda gündeme gelen şu sorunların kamuoyu ile paylaşılması kararlaştırıldı.

Başkan Mesut TUNÇ'dan, 24 Ocak Depremi Yıl Dönümü Mesajı

Lider Enerji İş Sendikası Elazığ İl Temsilcisi Mesut TUNÇ, 24 Ocak Depremi Yıl Dönümü Mesajı Yayınladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Elazığ Ziyaretinin Detayları Belli Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 25 Ocak Pazartesi günü Elazığ’a yapması planlanan gezisinin detayları belli oldu.

Toplam 1660 haber.