Gündem

Gündem Haberleri

Başkan Gürkan ‘23 Nisan Milletimizin Yeniden Dirilişinin Yazıldığı Tarihin Adıdır’

Başkan Gürkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Şerifoğulları’ndan 23 Nisan Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 101'inci yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Şerifoğulları mesajında şunları kaydetti:

Başkan Gürkan’dan 23 Nisan Mesajı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Elazığ Başkanı Tekin Gürkan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladı.

Başkan Güder’den 23 Nisan Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) kuruluşunun 101'inci yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için yazılı bir kutlama mesajı yayımladı.

BBP'li Türkkanı'dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Büyük Birlik Partisi (BBP) MKYK Üyesi Gökmen Türkkanı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Düzenlendi

2021 yılı ikinci İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı Vali Aydın Baruş Başkanlığında gerçekleştirildi.

Başkan Sadıkoğlu İş insanlarımızın işlerini geliştirmeleri için varız

Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, güven tazeleyerek yeniden MÜSİAD Malatya Şube Başkanlığına seçilen Muharrem Poyraz’ı ziyaret ederek, yeni dönemin hayırlı olmasını diledi.

Keskin, Özsan’da yol sorunu 30 yıl sonra çözüldü

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Özsan Sanayi Sitesi ile Yakınca Alt Geçidi arasında yapılarak çevreyoluna bağlanan yeni alternatif yolda inceleme yaparak, yolun açılmasından dolayı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür etti.

Sadıkoğlu Hizmet ve üretim sektörüne aşı önceliği verilmeli

Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Sosyal ve ticaret hayatının sağlıklı bir şekilde devam edebilmesi için hizmet, üretim ve imalat sektöründe çalışanlara aşı önceliği verilmeli” dedi.

Elazığ'daki Vaka Sayısında Korkutan Artış!

Birçok il gibi Elazığ’da da vaka sayılarında ki artış devam ediyor. Elazığ’ın en düşük vaka sayısı 6-12 Mart tarihleri arasında ki 100 Binde 29,59 oldu. Vaka sayıları hep yükseliş göstererek, son haftada 100 binde 311,93’ oldu. Bu da günlük 300 vakalara doğru gittiğimizi gösteriyor.

Kısıtlamadan Muaf Olanlar

Kabine toplantısında alınan kritik kararlardan sonra, İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine “Kısmi Kapanma” konulu genelge gönderdi.

İlhıfzısıha Meclisi Yeni Kararlarını Duyurdu

Elazığ Valisi Erkaya Yırık başkanlığında toplanan İlhızısıha Meclisi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi,

Başkan Gürkan, ‘Ramazan-ı Şerif Yardımlaşma Bakımından Kaçırılmaması Gereken Bir Fırsat Ayıdır’

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Ramazan Ayının başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Şerifoğulları’ndan Ramazan Ayı Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, “Ramazan ayının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, huzur, kardeşlik ve barış getirmesini temenni ediyorum. " dedi.

Başkan Apohan, Türk Polis Teşkilatının 176'ncı yıl dönümü mesajı

Bimyad Genel Başkanı Selim Apohan, Türk Polis Teşkilatının 176. Yılı ve Polis Haftası’’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Gürkan Polis Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı

Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. Yıldönümü nedeniyle mesaj yayınlayan Başkan Gürkan, Emniyet Teşkilatı Çalışanlarımızın Haftalarını Kutluyorum

Keskin Virüs esnafın kapısında bağdaş kurmuş bekliyor

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Türkiye’de sanki bütün koronavirüsü esnaf ve sanatkar kesimi yayıyormuş gibi bir algı oluşturuldu, onun için esnafın işyerleri kapanıyor” dedi.

104 Emekli Amiralin Bildirisi Hakkında Türk Ocakları Genel Merkezi’nden Açıklama

Türk Ocakları Genel Merkezi, 104 Emekli Amiralin Bildirisi Hakkında Basın Açıklaması Yayınladı.

Keskin Biz haksızlığa karşı susmayacağız

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret eden Kayısı Kent Muhtarlar Derneği Başkanı ve İzzetiye Mahallesi Muhtarı Aladdin Aktaş, beraberindeki yönetim kurulu üyesi mahalle muhtarları, Sultansuyu Harasına sahip çıkışından dolayı teşekkür ettiler.

Toplam 1662 haber.