Gündem

Gündem Haberleri

MEMUR-SEN 26 Yaşında

Memur- Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, sendikalarının kuruluşunun 26. Yılı dolayısıyla bir açıklama yayınlandı. Bahşi, Memur- Sen’in emek mücadelesini zirveye çıkartan bir sendika olduğunu kaydetti

AFAD ’tan Hak Sahipliği Duyurusu

AFAD, 27 Aralık 2020 tarihinde meydana gelen 5.3 şiddetindeki deprem sonrasında, konutları, işyerleri ve ahırları zarar gören vatandaşlar için hak sahipliği süreci başlattığını duyurdu.

Keskin şartsız, koşulsuz tam çalışma istiyoruz

MESOB Başkanı Şevket Keskin, esnaf camiası olarak 1 Haziran itibariyle şartsız, koşulsuz tam çalışma dönemine girmek istediklerini bildirerek, “Esnafın, piyasaların ve ekonominin kapanmaya değil, tam açılmaya ihtiyacı var.” dedi.

Vize yasağı bitmek bilmiyor

Coronavirüs salgınının ilk aylarında başlayan AB dışı ülkelerden gelenlere vize verilmemesi uygulaması 30 Eylül’e kadar uzatıldı.

KPSS Başvuru İşlemleri Başladı!

Memur olma hayali kuran vatandaşların beklediği KPSS başvurusu bugünden itibaren gerçekleştirilecek. Adaylar KPSS başvuru işlemlerini ais.osym.gov.tr sayfası üzerinden gerçekleştirebilecek. ÖSYM, KPSS Genel Yetenek, Genel Kültür Oturumu ve Eğitim Bilimleri oturumu için başvuru ücretini 90 lira olarak belirledi.

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı'nda Görev Değişimi

Çanakkale Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit, Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanırken, Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse ise Sakarya Cumhuriyet Başsacılığı görevine atandı.

Televizyonların Yeni Programı ‘GÜNIŞIĞI’ Yayında

Günışığı Gazetesi Genel Yayın yönetmeni ve Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti (EBMC) Başkanı Nafiz Koca’nın hazırlayıp sunduğu Günışığı programı bu Perşembe günü saat 21.00’de Kanal 23 Ekranlarında başlıyor.

Merkez Bankası Başkan Yardımcılığına Hemşehrimiz Semih Tümen Getirildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, Merkez Bankası Başkanı Yardımcısı Oğuzhan Özbaş görevden alınarak yerine Hemşehrimiz Prof. Dr. Semih Tümen getirildi.

Başkan Gürkan, Telafide Ben de Varım Toplantısına Katıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanvekili Selahattin Gürkan, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığının "Telafide Ben de Varım" toplantısına katıldı.

Elazığ-Bingöl Karayolunda şehit 33 Asker Törenle Anıldı

Bingöl- Elazığ Karayolu'nda 24 Mayıs 1993 tarihinde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen silahsız 33 asker, olayın 24'üncü yıldönümünde Anıttepe'de düzenlenen törenle anıldı.

İller Bankası’ndan İstihdam Müjdesi

İller Bankası A.Ş. sözleşmeli personel alımı yapacak. 365 kişilik yapılacak olan personel alımında Elazığ’a da 10 kişilik kontenjan ayrıldı.

Başkan Sadıkoğlu Lojistik imkanların artmasını beklerken bir viyadüğe alternatif üretemedik

MTSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Beylerderesi Turgut Özal Viyadüğü’nde meydana gelen ve trafiğin uzun süre kapanmasına neden olan zincirleme trafik kazası üzerine açıklamalarda bulundu.

Basın Kartı Yönetmeliği Değişti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan yeni düzenlemeyle basın kartı verme ve iptal şartları yeniden belirlendi.

Rektör Karabulut, 2. Uluslararası Palyatif Bakım Kongresi’ne katıldı

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dernekleri Federasyonu, Palyatif Sağlık Hizmetleri Derneği, Sağlık Bilimleri Üniversitesi’ne düzenlenen 2. Uluslararası Palyatif Bakım Kongresi Covid 19 pandemi süreci dolayısıyla online olarak düzenlendi.

Keskin Destekler yerinde, ama yetersiz

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 1 Haziran sonrasında esnaflar için tam çalışma dönemini başlamasını ve esnaflar için uzun vadeli, faizsiz kredi desteği beklediklerini kaydetti.

Başkan Kiraz, 19 Mayıs, bağımsızlığın ilk adımının atıldığı gündür

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Örgütü tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Ulusal Kurtuluş Savaşı’nı başlatmak üzere 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkışının 102.yılı dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunda bulunuldu.

Başkan Tunç'dan 19 Mayıs Mesajı...

Lider Enerji İş Sendikası Elazığ İl Başkanı Mesut TUNÇ, '19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı' dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan DOĞAN’ın 19 Mayıs Mesajı.

Teç Sen Elazığ İl Başkanı, İbrahim DOĞAN, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Basın Açıklaması Yayınladı.

Gençlik, bugünkü gücümüz, gelecekteki güvencemizdir

19 Mayıs, bağımsızlık meşalesinin ateşlendiği, kurtuluş hareketinin, millî mücadeleye giden yolda ilk adımın atıldığı, istiklal ve istikbal iddiasının yeniden canlandırıldığı tarihî bir gündür.

Toplam 1669 haber.