Gündem

Gündem Haberleri

Kamu-Üniversite-Sanayi İş birliği Protokolü İmzalandı

MTÜ ve Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü Arasında “Kamu-Üniversite-Sanayi İş birliği” Protokolü İmzalandı.

Keskin, Turizm sektörü gibi esnafta müjde bekliyor

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Pazar günü kısıtlamasının kaldırılmasını, gece kısıtlamanın saat 23.00’den sonra başlamasını ve esnafa faizsiz 100 bin TL destek kredisinin verilmesini istediklerini bildirildi.

Hayaller Gökyüzünü Renklendirdi

Yeşilyurt'ta Babalar Gününe Özel 'Babamla Ben' Uçurtma Şenliği Düzenlendi

Battalgazi’de ‘Babalar Günü’ Renkli Etkinliklerle Kutlandı

Battalgazi Belediyesi, hayatın gerçek kahramanı babaların ‘Babalar Günü’nü Şemsiye Sokak’ta düzenlenen özel bir etkinlikle kutladı.

Başkan Sadıkoğlu Başarı sıralamalarındaki yerimiz artacak

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Malatya’daki üretim alanlarımızın gelişimi için gösterdiğimiz gayretlerin sanayimizin önünü açacağına ve önümüzdeki yıllarda İSO 500 gibi ulusal başarı sıralamalarında daha fazla firmanın Malatya’yı temsil edeceğine inanıyoruz” dedi.

Doğu Anadolu Bölge Toplantısı MTÜ’de Yapıldı

Bitkisel Üretimde İklim Değişikliğinin Etkisi ve Değerlendirilmesi Doğu Anadolu Bölge Toplantısı MTÜ’de Yapıldı

Başkan Samanlı Ziyaretlerine Devam Ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı Malatyalı Gaziyi Evinde Ziyaret Etti

Keskin’den Şeker Fabrikasına Tebrik Ziyareti

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Malatya Şeker Fabrikası’nın 2020-2021 kampanya döneminde bu yıl 68 bin ton şeker üreterek, son 40 yılın en yüksek şeker üretimini yaparak Türkşeker’e bağlı 15 fabrika içinde birinci olması nedeniyle fabrika müdürü Suat Altun ve Şeker-İş Sendikası Şube Başkanı Nuri Murat’ı ziyaret ederek tebrik etti.

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği 3. Olağan Genel Kurul Duyurusu

30/06/2021 günü saat: 19,00'de Nail Bey Mah. Yenice Sok. Sağmanlar Ap. No:11 sayılı adreste, aşağıdaki gündem maddelerine göre olağan genel kurul toplantısının yapılmasına, çoğunluğun sağlanamadığı takdirde ikinci toplantının 20/08/2021 tarihinde aynı yer ve aynı saatte yapılmasına oy birliği ile karar verilmiştir.

Keskin Tam çalışma ve faizsiz 100 bin TL destek istiyoruz

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin ve oda başkanlarını ziyaret ederek, bir araya geldi. Yapılan toplantının ardından esnaf ziyaretinde bulunuldu.

Başkan Tunç'dan Jandarmanın 182. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı

Lider Enerji İş Sendikası Elazığ İl Başkanı Mesut Tunç, Jandarmanın 182. Kuruluş Yıl Dönümü' dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan DOĞAN’ın Jandarmanın 182. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı...

Teç Sen Elazığ İl Başkanı, İbrahim DOĞAN, Jandarmanın 182. Kuruluş Yıl Dönümü' dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Apohan’dan Jandarma Teşkilatının 182. Kuruluş Yıldönümü Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan 14 Haziran 1839 yılında kurulan Türk Jandarma teşkilatının 182'ci kuruluş yıldönümü Mesajı Yayımladı.

Başkan Zafer’den Jandarma Teşkilatının 182. Kuruluş Yıldönümü Mesajı

Uluslar arası Diriliş Hareketi Genel Başkanı Mehmet Zafer 14 Haziran 1839 yılında kurulan Türk Jandarma teşkilatının 182'ci kuruluş yıldönümü Mesajı Yayımladı.

Aşılamada yeni grup: Yarından itibaren başlıyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Şehir içi ve şehirlerarası ulaşım faaliyetlerinde çalışanlar ile taksi ve dolmuş esnafının da aşı programına dahil olacağını açıkladı.

Keskin Teklifimizin kabul edilmesi esnafımızı mutlu etmiştir

MESOB Başkanı Şevket Keskin, uzun bir süreden beri gündeme getirmiş oldukları hizmet sektöründeki esnaflara aşılanmada öncelik tanınması konusundaki teklif ve önerilerinin hayata geçirilmesinden dolayı hükümete teşekkür ettiklerini bildirdi.

Bakan Yardımcısı Tunç’tan Malatya Ticaret Borsasına Ziyaret

Malatya’daki programı kapsamında bir dizi temaslarda bulunmak üzere gelen Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, Malatya Ticaret Borsasını (MTB) ziyaret etti.

Mtü’den Uluslararası E Panel

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) tarafından, bir ilk olarak sağlıkta gelecek, dijital sağlık ve akıllı hastaneler konularıın bir arada ele alınacağı online olarak MTÜ Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’un moderatörlüğünde gerçekleştirilecek olan "Clinical Chemistry and Molecular Diagnostics" and "Laboratory Management and Quality Control" konulu E-Panel’e 7 Ülkeden, 10 panelistin sunum ve konuşmaları ile gerçekleştirilecek.

Rektör Karabulut, Gün Ortası Programının Konuğu Oldu

MTÜ’nün kuruluş ve kurumsallaşma çalışmalarına değinen Rektör Karabulut, “Öncelikle teşekkür ediyorum. Malatya Turgut Özal Üniversitesi olarak bizler sayın Cumhurbaşkanımızın tensip ve takdirleriyle 18 Mayıs 20118 tarihinde kurulduk.

Toplam 1669 haber.