Editör Haberleri

Editör Haberleri

Editör haberleri, haber editörü Editör tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Kesişme İyiki Varsın Eren ve Aslan Hürkuş Sinema Filmleri Büyük İlgi Gördü

3 Bine Yakın Öğrenci ‘Başkan Çınar’dan Öğrencilere Karne Hediyesi’ Sinema Etkinliklerine Katıldı

Başkan Gürkan, Zarar Ziyan Telafi Edilir, Can Kaybının Olmaması Önemli

Yoğun kar yağışı nedeniyle 19 Ocak Çarşamba Günü Galericiler Sitesinde meydana gelen sundurma çökmesiyle ilgili olarak Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Galericiler Sitesi Dernek Başkanı Yalçın Yalçın’ı ve esnafları ziyaret etti.

Hastaların İlgili Yerlere Ulaştırılması Noktasında Hiçbir Problemimiz Yok

Malatya Büyükşehir Belediyesi karla mücadele çalışmalarına etkin bir şekilde devam ediyor. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, devam eden kar temizleme, kar kaldırma ve tuzlama çalışmalarını inceledi.

Malatya Flaş Haber BİMYAD Ailesine Katıldı

Malatya’nın en eski ve köklü haber sitelerinden Malatya Flaş Haber kısa adı BİMYAD olan Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Ailesine katıldı.

Karne Hediyeleri Ülkü Ocaklarından

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, yarıyıl tatilinde takdir ve teşekkür alan öğrencilere müjde verdi.

Başkan Çinkılıç'dan Baro Başkanı Demez'e Ziyaret

Memleket Partisi Malatya İl Başkanı Benay Turfanda Çinkılıç, İl Genel Sekreteri Av. Çağrı Sarıoğlu, İl Başkan Yardımcısı Abuzer Fırat ve İl yönetim kurulu üyesi Av. Hakan Güler Malatya Baro Başkanı Av. Onur Demez’i makamında ziyaret etti.

Sadıkoğlu’ndan Keskin’e ziyaret

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Oğuzhan Sadıkoğlu, Malatya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığa yeniden seçilen Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

400 Araç ve 850 Personel Karla Mücadelede 7/24 Hizmet Verecek

Meteoroloji Bölge Müdürlüğünün Malatya geneli için yaptığı kar yağışı uyarısıyla birlikte, karla mücadele çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, tedbirlerini alarak vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için 7/24 esasına göre çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Güder’den Depremzede Gençlerine Müjde

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, depremzede ailelerin yaşadığı Gelincik Tepesi’ndeki gençlerin ruhsal gelişimine katkıda bulunmak, gençleri sosyal, kültürel, sanatsal, bilimsel ve sportif faaliyetlere yönlendirmek ve gençlere rehberlik ve danışmanlık yapmak amacıyla “Gençlik Merkezi” yapılacağı müjdesini verdi.

Çalık Cumhur İttifakı olarak yürüdüğümüz yol çok kıymetli

Milletvekili Çalık, Malatya’da ki temasları kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Milletvekili Çalık'dan Ülkü Ocaklarına Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti MKYK üyesi ve Malatya milletvekili Çalık, Ülkü Ocakları İl Başkanı Şengönül'e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

AK Partili Çalık, Esnafımızın her zaman yanında olduk

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi (MKYK) ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, pandemi sürecinde esnafa ciddi desteklerin verildiğini, bundan sonra da desteklerin süreceğini söyledi.

Türk Kızılay Malatya Şubesinden Bimyad’a Teşekkür Belgesi

Türk Kızılay’ı Malatya şubesi Desteklerinden Dolayı Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Merkezine Teşekkür Belgesi Verdi.

Ülkü Ocakları’ndan Türkiye’nin En Büyük Çevrimiçi Deneme Sınavı

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından BİLGİOCAK’TA eğitim portalı üzerinden gerçekleştirilen Türkiye Geneli Ödüllü Çevrimiçi 8. Sınıflar LGS deneme sınavı yüksek bir katlımla gerçekleşti.

Malatyalıların ablasına MGC den ödül

Malatya Gazeteciler Cemiyetinin Düzenlediği 1.Haydar Karaduman Gazetecilik Hizmet ve Tanıtım ödül gecesine Ankara Pütürgeliler Derneği Başkanı Güzin Koçak'a Ödül.

Battalgazi’de Can Dostlar İçin 19 Yeni Besleme Noktası

Sokak hayvanları ve yabani hayvanlar için yürüttüğü çalışmalarına hız veren Battalgazi Belediyesi, sokaktaki 'Can Dostlar’ için ilçenin 19 farklı noktasında yeni besleme noktaları oluşturdu.

Toplam 637 haber.