Editör Haberleri

Editör Haberleri

Editör haberleri, haber editörü Editör tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatya TSO üyelerinin talepleri Bakan Nebati’ye sunuldu

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile bir araya gelen TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Üyelerimizin yaşadığı ekonomik sıkıntıları ve talepleri dosya halinde sunduk” dedi.

Battalgazi’deki Ulaşım Yatırımları Hız Kesmiyor

Ulaşım yatırımları ile Battalgazi’nin değişimine ve gelişimine büyük katkı sağlayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, yapımı devam eden Fırıncı mahallesinde 4.5 kilometre ve Çolakoğlu mahallesinde 5 kilometrelik sathi kaplama öncesi stabilize temel serim çalışmalarını yerinde inceledi.

Zaman Açısından Tasarruflu ve Daha Güvenli Trafik Akışına Kavuşacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya trafiğini rahatlatmak ve Malatya’da ulaşım sorununu çözüme kavuşturmak için çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Bakırcılar Çarşısı Sokak Sağlıklaştırma İhalesi Gerçekleştirildi

Elazığ Belediyesi’nin, Ticaret Doğduğu Sokaklara Geri Dönüyor projesi kapsamında başlattığı çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda Tarihi Bakırcılar Çarşısı, sokak sağlıklaştırma ve cephe yenileme çalışmalarıyla yeniden düzenlenecek.

Mahrukatçılar Esnaf Odası’nın genel kurulunda Orhan Özbek güven tazeledi

Malatya Mahrukatçılar Esnaf Odasının genel kurulunda mevcut başkan Orhan Özbek tek liste ile güven tazeledi.

Şehit Fethi Sekin Külliyesi Açılıyor

Yazdığı kahramanlık destanıyla ismi tüm Türkiye’nin kalbine kazınan Şehit Fethi Sekin anısına Elazığ Belediyesi tarafından Baskil ilçesi Doğancık köyünde inşa edilen Şehit Fethi Sekin Külliyesi'nin açılışı, 5 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Bakkal dükkanı yanan esnafa ziyaret

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin ve beraberindeki Bakkallar Odası Yönetimi, geçtiğimiz günlerde çıkan yangın sonucunda bakkal dükkanı zarar gören esnaf ziyaret edilerek, geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu.

Udh’den Kur’an Kursu’na Gelen Çocuklara Okul Harçlığı

Uluslararası Diriliş Hareketi (UDH) Genelbaşkanı Mehmet Zafer ,Kur’an Kurslarına karşı yapılan saldırıya karşı olduklarını ve ilk öğretim çocuklarının Kur’an-ı Kerim’i öğrenmelerini teşvik etmek maksadıyla hastasonu açacakları kurslara katılan çocukların okul harçlıklarını karşılayacaklarını açıkladı.

MKYK Üyesi Mv. Çalık’dan BİMYAD Genel Merkezine Ziyaret

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık beraberinde Ak Parti Malatya İl başkan yardımcısı Mahmut Üner Özer Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği (BİMYAD) Genel Başkanı Selim Apohan ve yönetim kurulunu ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Başkan Sadıkoğlu’ndan Cumhurbaşkanı’na 6. Bölge teşekkürü

Malatya’nın, Cazibe Merkezleri Programı Kapsamında 6. Bölge desteklerinden faydalanma süresinin uzatıldığını bildiren Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Taleplerimize olumlu karşılık veren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Malatya’mız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Sanayi ve Teknoloji İş Birliği Kurulu Toplantısı Düzenlendi

Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Sanayi ve Teknoloji İş Birliği Kurulu (SANTEK)" 2021 yılı 2. dönem toplantısı Vali Aydın Baruş başkanlığında düzenlendi.

Başkan Samanlı'dan Esnafa Teşekkür Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Devletin yanında olduğunu açıklayan tüm şehir esnafı için teşekkür mesajı yayınladı.

İl Hayvanları Koruma Kurulu Toplantısı Düzenlendi

Malatya İl Hayvanları Koruma Kurulu toplantısı Doğa Koruma ve Milli Parklar 15. Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda Malatya Valisi Aydın Baruş başkanlığında yapıldı.

2021 Yılında Bin 308 Sokak Hayvanının Bakım ve Tedavileri Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesine bağlı olarak 128 dönüm alan üzerinde faaliyet gösteren Geçici Hayvan Bakımevinde, Malatya merkez ve ilçelerinden gelen sokak hayvanları, Hayvan Hakları ile ilgili yasa doğrultusunda sokaktan alınarak tedavi edilmekte, aşılanmakta, küpeleri takılmakta ve belli bir süre beslenerek müşahede altında tutulmakta.

Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Kültür ve Turizm Bakanlığınca 2019’da kurulan Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) ve Tanıtma Genel Müdürlüğü işbirliğiyle Malatya’nın tanıtımının bir koordinasyon içerisinde yürütülmesi amacıyla kurulan, sekretaryasını İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün yürüttüğü “Malatya Tanıtım ve Geliştirme Kurulu” ilk toplantısını Vali Aydın Baruş başkanlığında yaptı.

Başkan Güder Şire Pazarımız Hak Ettiği Değere Kavuşacak

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatlarıyla Yenihamam Mahallesi Aras Sokakta startı verilen Prestij Sokak Proje alanında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Toplam 637 haber.