Editör Haberleri

Editör Haberleri

Editör haberleri, haber editörü Editör tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Kadına Yönelik Şiddete Karşı VKS Toplantısı Yapıldı

25 Kasım ‘Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslar Arası Mücadele Günü’ olması sebebiyle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 81 il valileri ve Kadına Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu üyeleri ile video konferans sistemiyle eşzamanlı bir toplantı gerçekleştirdi.

Samanlı Alparslan Türkeşin Dogum Gününü Kutladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Alparslan Türkeş’in Doğum Günü Sebebiyle Bir Mesaj Yayınladı

Başkan Apohan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

15 Temmuz Milli İrade Ocaklarından Öğrencilere Anlamlı Konferans

15 Temmuz Milli İrade Ocakları 2.OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrencilere 15 Temmuz gerçeklerini anlatarak birlik ve beraberlik için konferans düzenledi.

Hafız Ortaokulu Her Öğrenciye Öğrenci koçu Projesine Uzman desteği

TOBB Malatya Hafız İmam Hatip Ortaokulu, "Her Öğrenciye Öğrenci koçu Projesine Uzman desteği" verildi

Açtığı yolda ilerlemekten onur duyuyorum

Memleket Partisi Malatya İl Başkanı Benay Turfanda Çinkılıç, 10 Kasım’ın anlam ve önemini belirten mesajında kararlılık vurgusu yaptı.

Başkan Samanlı Adım Adım 2023 Maatya Programını Değerlendirdi

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı’dan “ Adım Adım 2023; İl İl Anadolu” Programı İlgili Değerlendirmede Bulundu.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Rahmetle Anıyoruz

Uluslar arası Diriliş Hareketi Genel başkanı Mehmet Zafer, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 83 .ncü Ölüm yıldönümünde bir mesaj yayımladı.

Tunceli’de Turizm Yönetişim Ağı İstişare Toplantısı Düzenlendi

Fırat Kalkınma Ajansı koordinasyonunda Tunceli’de 2. Turizm Yönetişim Ağı İstişare Toplantısı düzenlendi.

Anakanalı Koruyucu Tedbirleri İşine Ait Sözleşme İmzalandı

Malatya Derme Sulaması Anakanalı Koruyucu Tedbirleri İşine Ait Sözleşme İmzalandı

Şehit Aileleri Siyasi Malzeme Değildir

Bingöl’de şehit ailesine yapılan küfür sonrası ülkede infial olacak durumların meydana geldiğini belirten Uluslararası Diriliş Hareketi Genelbaşkanı Mehmet zafer, şehit ailelerinin siyasi malzeme olarak kullanılmasının doğru olmadığını ve konunun hassasiyetinin herkesin önceliği olması gerektiğini söyledi.

Başkan Çınar Yeşilyurt’a ve Malatya’ya Hizmet Önceliğimiz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanlığını (BİMYAD) ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.

Battalgazi Belediyesi’nden Çocuklara Temiz Çevre ve Atık Eğitimleri

Battalgazi Belediyesi tarafından çocuklara erken yaşlarda geri dönüşüm ve çevre bilinci kazandırılması amacıyla başlatılan Temiz Çevre ve Atık Eğitimi Projesi kapsamında, öğrencilere oyunlarla geri dönüşüm eğitimleri veriliyor.

Hacı Bektaş-I Veli Bu Ülkenin Çimentosudur

UNESCO tarafından 2021 yılının Hacı Bektaş-ı Veli Yılı olarak kabul edilmesinden dolayı Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliği organizasyonunda ve Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi, İnönü Üniversitesi, Birlik Vakfı Malatya Şubesi, Malatya Gazeteciler Cemiyeti, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti ile Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı işbirliğinde “Hacı Bektaş-ı Veli ve 21. Yüzyıla Mesajı” konulu bir panel programı düzenlendi.

Doğanşehir’de İki Mahalleye 7 Bin 900 Metre Kanalizasyon Hattı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Başkan Çınar, Belediye Çevresi Yaşam Merkezi Olacak

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Başkan Çınar Gazeteciler Cemiyetinde Yeşilyurt Belediye Binasının Çevresinin Yeşil alan ve Yaşam Merkezi olacağını açıkladı

Toplam 636 haber.