Editör Haberleri

Editör Haberleri

Editör haberleri, haber editörü Editör tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Sağlıklı ve Güvenli Hareketlilik Konulu Söyleşi Yapıldı

16-22 Eylül tarihleri arasında ‘Sürdürülebilir Ulaşım: Sağlıklı ve Güvenli Hareketlilik’ temasıyla kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında Malatya Park AVM’de ‘Avrupa Hareketlilik Haftası’ konulu bir söyleşi düzenlendi.

Orduzu Mahallesinde Alt ve Üst Yapı Yenilendi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, MASKİ Genel Müdürlüğü ve Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ekiplerinin Orduzu mahallesinde yaptığı alt ve üst yapı çalışmalarını inceleyerek çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Başkan Güder, Gazilerle Bir Araya Geldi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı İbrahim Cengiz ve dernek üyelerini ziyaret ederek, üstün vefa ve cesaret örneği gösteren tüm gazilerin Gaziler Günü’nü kutladı.

Kuluncak Standına Büyük İlgi

Melita’dan Malatya’ya Kültür ve Sanat Günleri Arslantepe buluşmaları kapsamında İnönü Kapalı Çarşı üzerinde açılan statlar büyük ilgi görürken en büyük ilgiyiise Kuluncak Belediyesinin açmış olduğu stand gördü.

Trabzon Esnaf Temsilcileri Heyetinden ESKKK Bşk. Ali Evren'e Ziyaret

Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanı Metin Kara beraberinde Kooperatif Başkanları, Oda Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifine ziyaret gerçekleştirdiler.

Foto Akademi Sergisi Açılışı Yapılsı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ‘Tarihteki Birliktelik Bizi Bir Araya Getiriyor’

Ak Parti Mahalle Başkanları, Battalgazi’deki Yatırımları İnceledi

AK Parti Mahalle Başkanları, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatıyla ilçede hayata geçirilen, yapımı devam eden ve yapılması hedeflenen proje alanlarını gezdi.

Elektrikçiler Odası Üyeleri İstişare Toplantısı Yaptı  

Malatya Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı İbrahim Halil İçen, “Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde sorunlarımızı çözmeye gayret edeceğiz” dedi.

Arslantepe Buluşması Sergi Açılışı Yapıldı

Melita’dan Malatya’ya Kültür ve Sanat Günleri Arslantepe Buluşması etkinlikleri kapsamında İnönü Kapalı Çarşı üzerinde sergi açılışları yapıldı.

Battalgazi Belediyesi Tanıtım Standı Açtı

Battalgazi Belediyesi tarafından, UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne giren Arslantepe Höyüğü'nün daha geniş kitlelere tanıtılması amacıyla Malatya’da düzenlenen "Melita'dan Malatya'ya Kültür ve Sanat Günleri Arslantepe Buluşması" kapsamında tanıtım standı açıldı.

Yabancı Ülke Temsilcilerinden Başkan Gürkan’a Ziyaret

Melita'dan Malatya'ya Kültür ve Sanat Günleri Arslantepe Buluşmaları etkinliklerine katılmak amacıyla ilimize gelen İran, Bangladeş, Filistin, Güney Sudan Büyükelçisi ile Belize İstanbul Fahri Konsolosu, Paraguay Büyükelçi Ateşesi, Kadadağ Büyükelçi Müsteşarı, Arjantin Büyükelçi Müsteşarı, Kazakistan Müsteşarı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Başkan Şerifoğulları Bu Topraklar “Ölürsem Şehit, Kalırsam Gazi” Diyen Kahramanlarla Dolu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ‘19 Eylül Gaziler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Tümörü ve Kompleks Spinal Cerrahi Ameliyatları Başladı

MTÜ Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde MEAH’ta Beyin Tümörü ve Kompleks Spinal Cerrahi Ameliyatları Başladı

Maski Genel Müdürü Mert’ten, Arguvan’a Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Memet Mert, Arguvan İlçesi’nde yapılan altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Arslantepe Buluşmaları Başladı

Melita'dan Malatya'ya Kültür ve Sanat Günleri Arslantepe Buluşmaları Başladı

Elazığ Belediyesi’nden Toplu Açılış Törenine Davet

Elazığ Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde şehre kazandırılan Mehmet Akif Ersoy Dijital Kütüphanesi, 10 yeni semt kütüphanesi ve 19 yeni spor yaşam merkezi toplu açılış töreni, 18 Eylül Cumartesi günü, saat 18.00’de gerçekleştirilecek.

Toplam 636 haber.