Editör Haberleri

Editör Haberleri

Editör haberleri, haber editörü Editör tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Keskin, Esnafa hizmet etmenin Hakk’a hizmet olduğu düşüncesiyle hareket ediyoruz

Doğanşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ve aynı zamanda Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Malatya Bölge Birliği Başkanı İsmet Bayramı ziyaret için teşekkür ederek, “Biz oda başkanlarımız ile birlikte bir elin parmakları gibiyiz.” dedi.

İtfaiyecilerimizin Cansiparene Mücadelesine Milletimiz Şahittir

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, her yıl 25 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında kutlanmakta olan İtfaiye Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Battalgazi Belediyesi Yunus Emre’yi Anıyor

Battalgazi Belediyesi, Türk dili ve kültürünün en önemli şahsiyetlerinden biri olan Yunus Emre’yi vefatının 700. Yıldönümünde anmak ve bu özel günü kutlamak için 26 Eylül Pazar günü “İlahi Nefes” isimli tasavvuf musikisi programı düzenleyecek.

Madencilik Tesisleri Malatya’ya ve Ülkeye Katma Değer Katacak

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Koloğlu Holding bünyesinde yer alan ve Hekimhan ilçesinde faaliyet gösteren Hekimhan Madencilik A.Ş’yi ziyaret etti.

Tarihi Kentler Birliğinden Battalgazi Belediyesi’ne Ödül

Tarihi Kentler Birliği (TKB) tarafından 22-24 Eylül tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışmasında Battalgazi Belediyesi “Prestij Sokak Sağlıklaştırma” ödülü aldı

KOBİ İhracat Seferberliği Malatya Online Eğitim Programı Düzenlenecek

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) organizasyonundaKOBİ'lerin ihracata özendirilmesi, ihracat destekleri, pazarlama stratejisi, finansman ve risk analizi konu başlıklarında firmaların bilgilendirilmesi amacıyla “TİM KOBİ İhracat Seferberliği/Malatya” eğitim programı online olarak düzenlenecek.

Vali Baruş Doğanşehir’de Tütün Üreticileri ile Bir Araya Geldi

Vali Aydın Baruş Başkanlığında Doğanşehir İlçesi Vahap Küçük Meslek Yüksek Okulu Konferans salonunda düzenlenen toplantıda kıyılmış tütün ticaretine cezai yaptırım getiren yasanın yürürlüğünün 2022 yılına ertelenmesi ve ilçede kooperatif kurulmasıyla ilgili izlenecek süreç ele alındı.

AK Partili Çalık’tan taksi durağına ziyaret

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’da Mehmet Buyruk Caddesinde bulunan Zafer Taksi Durağı'nı ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Akkoyun’dan Baskilliler Derneğine Ziyaret

Malatya’nın önemli aktif sivil toplum kuruluşlarından Malatya Baskilliler Derneği Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürü Tuncay Akkoyun’u dernek binasında misafir etti.

Başkan Gürkan Hiç Bir Öğrencimiz Yurtsuz Barksız Kalmayacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya İnönü Üniversitesi ve Turgut Özal Üniversitesini kazanan ancak herhangi bir yurda yerleşemeyen, yedek kalan veya hiç müracaatta bulunmayan öğrencilerin mağduriyet yaşamaması için harekete geçti.

Öğrenciler Teknofest İstedi, Başkan Güder Geri Çevirmedi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye'nin ayakları yere basmayan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’e gitmek isteyen Battalgazi’deki öğrencilerin taleplerini geri çevirmedi ve öğrenciler için 2 günlük TEKNOFEST gezi turu düzenledi.

AK Partili Çalık: Tütün üreticilerimizin her zaman yanındayız

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde 10 bin dekar alanda yılda yaklaşık 2 bin 300 ton işlenmemiş tütün üretildiğini söyledi.

MTÜ’den Tekstil Alanında Üniversite Sanayi İş Birliği Protokolü

Protokol, Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut ve Fetih Tekstil Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Fabrika Müdürü Numan Nusretoğlu arasında gerçekleştirildi.

Malatya Suyuna Sahip Çık

Malatya Kent Konseyi Şehir Gönüllüleri Meclisi organizasyonunda Malatya kaynak suyunun çıktığı kaptaja bir inceleme gezisi düzenlendi.

Büyükşehir Zabıta Ekipleri Okul Kantinlerini Denetledi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, okullarda kantin, kafe ve büfelere yönelik denetimlerini sıklaştırdı.

AK Partili Çalık, Fuzuli Caddesinde esnafları ziyaret etti

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın Battalgazi ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Toplam 636 haber.