Editör Haberleri

Editör Haberleri

Editör haberleri, haber editörü Editör tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Usta Şagirt Kümbeti Kültürel Mirasımıza Dâhil Edilecek

Malatya Büyükşehir Belediyesi, tarihi ve kültürel mirasları gün yüzüne çıkararak gelecek nesillere taşıma çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Güder Pazarcı Esnafının İyi Koşullarda Çalışması Bizim İçin Çok Önemlidir

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Yaz kış demeden alın teri döken ve dört mevsim fedakârca çalışan pazarcı esnafımızın istekleri bizim için çok kıymetlidir” dedi.

Başkan Sadıkoğlu İhracat rakamlarımız sevindirici ancak artan maliyetler sanayicimizi zorluyor

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından açıklanan ihracat rakamlarını değerlendiren Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 2020 yılında Malatya’dan toplam 301 milyon dolar ihracat yapıldığını anımsatarak, 2021 yılının ilk 10 ayında (Ocak-Ekim) Malatya’dan geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 36 artışla 325 milyon 148 bin dolar ihracat yapılarak 10 ayda geçen yılın tüm ihracat rakamının üzerine çıkıldığını söyledi.

Elazığ Belediyesi Masal Evleri Miniklerden Yoğun İlgi Görüyor

Elazığ Belediyesi Kent-Köy Yaşam Alanı içerisinde hizmet veren "Anadolu Masal Evi" miniklerden yoğun ilgi görüyor.

Kızılay Haftasının bu yılki teması Gönüllülük

Yeşilyurt Kızılay Şubesi' nden coşkulu Kızılay Haftası Kutlamaları 4 Kasıma Kadar Devam Edecek.

Başkan Solmaz Artan Gübre Fiyatları Çiftçilerimizi Düşündürüyor

Yeşilyurt Ziraat Odası Başkanı Doğan Solmaz Artan Gübre Fiyatları yüzünden Çiftçilerin ve Üreticilerin zor durumda kaldığını belirterek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan Toprak Mahsulleri Ofisi Aracılığıyla Ucuz Gübre desteği verilmesini istedi.

Başkan Güder Cumhur İttifakı’nda As olan Devletimizin Ve Milletimizin Bekasıdır

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevine atanan Turgay Şengönül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Fırat Edaş’tan Malatya Yeşilyurt’a Bir Yatırım Daha

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinin Konak mahallesine 460 bin TL yatırım gerçekleştiren Fırat EDAŞ, Malatya’nın pek çok noktasındaki bakım, onarım ve iyileştirme çalışmalarına da aralıksız devam ediyor.

Genç Girişimciden Organik, Tavuk ve Bıldırcın Yumurtası Üretimi

Malatya’da toptan ve perakende olarak tavuk yumurtası ve bıldırcın yumurtası üretimi yapan genç girişimci Turan Akbulut, bıldırcın yumurtasının diğer yumurtalara oranla daha yüksek proteine sahip olduğunu ifade ederek, üretimi Okul Ve Özel Sektör İşbirliği Kapsamında yaptıklarını söyledi.

Basın Kuruluşları ‘Karaduman’a Saldırıyı Kınadı

Kernek Parkının açılış töreni sırasında bazı kişilerin saldırısına uğrayarak tartaklanan Gazeteci Burhan Karaduman’a yapılan saldırı basın kuruluşlarının Kernek Meydanında yaptığı ortak açıklamayla kınanarak saldırganların bulunması istendi.

Başkan Apohan'dan Kınama Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Yönetim Kurulu Olarak Gazeteci Burhan Karaduma’a Bu çirkin saldırıyı nefretle kınıyoruz.

Başkan Samanlı’dan Kınama Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Gazeteci Burhan Karadumana Yapılan Saldırıyla İlgili Kınama Mesajı Yayımladı.

Başkan Samanlı’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir açıklama yayınladı.

Başkan Bükte Kadınlar Her Alanda Daha Fazla Yer Almalı

İyi Parti Battalgazi İlçe Teşkilatı ve Kadın Politikalarının ortaklaşa Malatya basınında yer alan Bayanlar ile Tanışma Toplantısı Düzenledi.

Battalgazi’deki Stabilize Çalışmaları Sürüyor

Battalgazi Belediyesi, ilçedeki ulaşım yatırımları kapsamında Çolakoğlu ve Toygar mahallelerinde 7 kilometrelik stabilize çalışması gerçekleştirdi.

Malatya TSO, YÖREX’te Malatya’nın yöresel ürünlerini tanıtıyor

Malatya’nın yöresel ürünler bakımından ülkemizdeki en zengin illerin başında geldiğini belirten Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Yöresel ürünlerimizin coğrafi tescil almaları ilimiz ekonomisinin gelişmesine, istihdamın artmasına ve markalaşmaya ciddi katkılar sağlıyor” dedi.

Toplam 636 haber.