Editör Haberleri

Editör Haberleri

Editör haberleri, haber editörü Editör tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Güvenlik Korucuları İstişare Toplantısında Buluştular

Malatya Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Kadın Kolları Başkanı Cahide Yağız tarafından organize edilen Aylık olağan istişare toplantısı dernek toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Kale Çileği Kadınlara ve Gençlere Gelir Kapısı Olacak

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında Fırat Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Kale Kaymakamlığı, Kale Belediyesi ve Sınırlı Sorumlu 3K Kale Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ortaklığıyla hazırlanan “Kale'de Çilek Kadın Elinde Yetişecek” projesinin düzenlenen törenle imzaları atıldı.

Başkan Kaya'dan Dünya Gazeteciler Günü Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanı Sayın M.Ali Kaya'dan Dünya Gazeteciler Günü Mesajı

Başkan Bükte'den 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü Mesajı

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Nurettin Bükte, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Apohan’dan Mevlid Kandili mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in dünyaya teşriflerinin yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayarak tüm İslam âleminin Mevlit Kandil’ini kutladı.

Başkan Zafer'den Mevlid Kandili Mesajı

Uluslararası  Diriliş Hareketi Genel başkanı Mehmet Zafer, Mevlid Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Güder Battalgazi’mize Hayırlı Ve Uğurlu Olsun

Battalgazi’nin modernize edilmesi için birçok vizyonel projeyi hayata geçiren Battalgazi Belediyesi, Tandoğan Mahallesinde hayata geçireceği “Gül Bahçesi Projesi”nin çalışmaları başladı. Projenin tamamlanması ile ilçeyi gül kokusu saracak.

Battalgazi Semt Kütüphanesi Açılış İçin Gün Sayıyor

Battalgazi Belediyesi tarafından Merkez Beydağı Mahallesinde yapımı devam eden ve 7’den 70’e her yaştan insanın faydalanabileceği ‘Battalgazi Semt Kütüphanesi’ açılış için gün sayıyor.

Vali Baruş Öğrencilerle “Akif” Filmini Seyretti

Vali Aydın Baruş, beraberinde eşi Nagihan Baruş, İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay, öğretmen ve öğrenciler ile birlikte İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un İstiklal Marşı'nı yazarken yaşadıklarını konu alan “Akif” filmini izledi.

Başkan Şerifoğulları Tarihi Hüseynik Yolu’nda İncelemelerde Bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Harput Mahallesi ile Hüseynik arasındaki ulaşımı sağlayan tarihi “Şeher Yolu”nun turizme kazandırılması için başlatılan çalışmaları yerinde inceledi.

Kent Konseyi Kadın Meclisi Su Tasarrufuna Dikkat Çekti

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi son zamanlarda ülke gündemini meşgul eden kuraklıkla ilgili bir farkındalık oluşturmak için Malatya’nın içme suyunun çıktığı Kaptaj’a bir gezi düzenledi.

Gürkan: Şehrin Belleğini ve Hafızasını Yaşatmaya Çalışıyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, sokak sağlıklaştırma çalışmaları kapsamında Hamidiye Mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler alarak açıklamalarda bulundu.

2021 Yılı 4. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Düzenlendi

2021 yılı 4. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Aydın Baruş Başkanlığında gerçekleştirildi.

Battalgazi’deki Kırsalda Asfaltsız Yol Kalmıyor

2021 yılı başında hazırladığı plan ve program dahilinde asfalt çalışmalarını 7 gün 24 saat esasına göre sürdüren Battalgazi Belediyesi, Yarımcahan Mahallesindeki 6 kilometrelik sathi kaplama yol yapım çalışmalarını tamamladı.

Down sendromlu çocukla Hayvan Barınağını Ziyaret Etti

“Dünya Çocuk Günü ve Hayvanları Koruma Günü” kapsamında Hayvan Barınağı ziyaret edildi

Modern ve Yaşanılabilir Bir Kent İçin 7/24 İlkesini Esas Alıyoruz

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Memet Mert ve beraberindeki heyet Yazıhan İlçesini ziyaret ederek muhtarlarla bir araya geldi.

Toplam 636 haber.