Editör Haberleri

Editör Haberleri

Editör haberleri, haber editörü Editör tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

AK Partili Çalık: TKDK'den Malatya'da 11 yılda 7 bin 500 kişinin istihdamına destek

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya'da son 11 yılda 550 girişimcinin Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) desteğiyle 750 milyon liralık yatırım yaptığı söyledi.

Ülkü Ocaklarından Bimyad’a Ziyaret

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül ve yönetim kurulu tarafından Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği' (BİMYAD) Genel Başkanı Selim Apohan ve başkan yardımcısı Resul Özbey’i ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

BBP İl İlçe Teşkilatlarından BİMYAD Genel Merkezine Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Alirıza Ulutaş, Akçadağ İlçe Başkanı Arif Koyun, Doğanşehir İlçe Başkanı Yaşar Toraman ve Partililerle Birlikte heyet olarak BİMYAD Genel Başkanı Selim Apohan ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Şehrin Doğusuna Bir Yaşam Alanı Daha Kazandırıldı

Elazığ Belediyesi tarafından; Ulukent, Doğukent, Kırklar, Sanayi ve Salıbaba Mahallelerinden geçen ve yıllardan beri başta bu mahalleler olmak üzere şehrin en büyük problemlerinden biri olan kanal sorunu çözüme ulaştırılarak, yepyeni bir yaşam alanı olarak düzenlendi.

Battalgazi Belediyesi Ulaşım Yatırımlarında Hız Kesmiyor

2021 yılı ulaşım yatırımları programını eksiksiz sürdüren Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, TEDAŞ tarafından aydınlatma ve alt yapı çalışmaları tamamlanan Hasan Varol Mahallesindeki 5 sokakta sıcak asfalt serimi ve kaldırım çalışması gerçekleştirdi.

Keskin, Cumhurbaşkanımızı destekliyoruz, Devletimizin etkili karar alma gücünü bir kez daha gördük

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı ekonomi politikasını desteklediklerini bildirerek, “Devletin etkili karar alma gücünü bir kez daha gördük

BİMYAD 2. Olağan Genel Kurulunu Yaptı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği (BİMYAD) Genel Başkanı Selim Apohan yeniden başkanlığa seçildi.

Başkan Apohan Haberin Adresi İnternet Medyası Oldu

Malatya Veteriner Hekimler Odası Başkanı Ergün Koşar ve Yönetim Kurulu üyeleri Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Merkezini ziyaret etti.

Toplu Taşıma Araçları Denetleniyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Toplu Ulaşım ve Terminaller Şube Müdürlüğü tarafından S, M, J, T ve H plakalı toplu taşıma araçları ile ilgili denetimler devam ediyor.

Güz Dönemi Ağaçlandırma Çalışmaları Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Malatya’nın yeşil dokusunu artırmak ve her mevsim daha güzel bir görünüm sağlamak amacıyla çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Lezzet Caddemizde Sinema Müzesi Kuracağız

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Sinema Sanatçılarını Tarihi Yeşilyurt Konaklarında Ağırladı

Sektörel Bazda Fidancılar İçin Türkiye’de İlk Defa Malatya’da Bir Site Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, site içerisinde bulunan esnafları ziyaret etti.

Hekimhan Barış Güvercinleri Parkı Açılışı Yapıldı

CHP Genel Başkan Yardımcıları Veli Ağbaba ve Onursal Adıgüzel, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ile birlikte 10 Ekim 2015’te Ankara Tren Garı önündeki gerçekleşen katliam sonucu hayatını kaybeden Malatyalı gençlerin anısına Hekimhan Barış Güvercinleri Parkı açılışını yaptı.

Başkan Güder İlçemizin Gelişiminin Önündeki Engelleri Bir Bir Kaldırıyoruz

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçenin her karışına ve milletimizin her ferdine eşit hizmet götürmeye gayret ettiklerinin altını çizerek, hayata geçirilen vizyonel projelerle daha yaşanabilir bir Battalgazi’yi güzel yarınlara hazırladıklarını belirtti.

Ziraat Oda Başkanları Büyükşehir Belediyesi Hizmet ve Yatırımlarını Gezdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından üreticilere yönelik yapılan hizmet ve yatırımlar Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sığırcı tarafından Ziraat Odaları İl Koordinasyon Başkanı Yunus Kılıç ve ilçe ziraat oda başkanlarının katıldığı bir programla tanıtımı gerçekleştirildi.

Toplam 637 haber.