Editör Haberleri

Editör Haberleri

Editör haberleri, haber editörü Editör tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Battalgazi Belediyesi’nde Görevli Şoförden Örnek Davranış

Battalgazi Belediyesi’nde kamyon şoförü olarak çalışan bir işçi, yol ve asfalt çalışmasına malzeme götürdüğü esnada bulduğu para dolu çantayı sahibine ulaştırarak, örnek ve duyarlı bir davranışa imza attı.

Fendoğlu, Adalet Bakanı’na Malatya Adliye Binası’nı Sordu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu, Adalet Bakanı’na Malatya Adliye Binası’nı Sordu,  Bakan; Malatya'ya Yakışır, Büyük Bir Adliye Yapacağız

Malatya Otizm Dernek Başkanı Ve Yönetim Kurulundan Başkan Gürkan’a Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Malatya Otizm Derneği Başkanı Alaattin Baydaş ve Dernek Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul ederek bir süre görüştü.

Belediye Hizmet Kalitesini Yükseltmek İçin Hizmet İçi Eğitimlerine Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi, hizmet kalitesini artırmak için belirli aralıklarla düzenlediği seminerlere devam ediyor.

Başkan Güder, Muhtarların Sorunları Dinledi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçede görev yapan 18 mahalle muhtarıyla istişare ve hizmet toplantısında bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.

Vali Aydın Baruş Malatya Gazeteciler Cemiyeti'ni (MGC) Ziyaret Etti

Vali Aydın Baruş, Malatya Gazeteciler Cemiyeti'ni (MGC) ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Başkan Güder, Pazarcı Esnafını Gezdi

Daha yaşanabilir bir Battalgazi için gecesini gündüzüne katan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Mücelli Caddesinde kurulan semt pazarını ziyaret ederek pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti.

Maskar Basın Her Zaman Yanımızda Oldu

Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar beraberinde Dernek yönetimi, Gençlik Kolları Başkan ve yardımcısıyla birlikte Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Merkezine ziyarette bulundu.

Pütürge'de Toplu Açılış Töreni Düzenlendi

Pütürge'de yeni Belediye Hizmet Binası, Güneş Enerji Santrali ile Öğretmenevi ve Halk Eğitim Merkezi'nin açılış töreni gerçekleştirildi.

Japonya’nın Türkiye Büyükelçisi Kazuhiro Suzuki Vali Baruş’u Ziyaret Etti

Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Japonya’nın TürkiyeBüyükelçisi Kazuhiro Suzuki, Vali Aydın Baruş'u makamında ziyaret etti.

Midenizde sorun varsa aslında kalp krizi geçiriyor olabilirsiniz!

Kalp krizinin göğüste ve boyunda ağrı, nefes darlığı ve sersemlik hissi gibi bazı bilinen ve açık belirtileri vardır. Fakat kalp problemlerinin belirtileri bunlardan ibaret değildir.

Sanatçılardan Kızılay’la Kız Çocuklarının Eğitimine Destek

Türk Kızılay İstanbul Büyükşehir Kadın Başkanlığı’nın düzenlediği kız çocuklarına burs yardımı etkinliğine sanatçılardan destek yağdı.

Kan Şekerini Yükselten 10 Hata!

Kanda şekerin belli düzeylerin üzerinde olması ‘diyabet’ olarak tanımlanıyor. Kandaki şeker yüksekliği ihmale gelmiyor,

Çalık'tan kadınlara KADES uygulamasını kullanın Çağrısı

TBMM Kadına Yönelik Şiddeti Araştırma Komisyonu Başkanı AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, kadınların Kadın Destek Uygulaması'nı (KADES) telefonlarına indirmesi gerektiğini belirterek, "Tamamen yerli ve milli bir yazılıma sahip KADES uygulamasını bugüne kadar 2 milyon 760 bin kadın indirdi." dedi.

Uzmanından Uyarı Kışın Kalp Krizi Riski Artıyor!

Hava soğuduğunda vücuttaki atar damarlarda vazokonstriksiyon (damarlarda büzüşme) gelişir ve vücudu sıcak tutabilmek için kan akımı hızlanır.

Başkan Güder Esnafları Yalnız Bırakmıyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Ülke olarak zor günlerden geçtiğimiz bugünlerde en çok ihtiyacımız olan birlik ve beraberlik ile bu ekonomik kurtuluş savaşından da zaferle çıkacağız.

Toplam 636 haber.