Editör Haberleri

Editör Haberleri

Editör haberleri, haber editörü Editör tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Keskin, Doğanşehir’de esnaf gezisi yaptı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Doğanşehir ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulunarak, “Birlikte çözüm üretecek, eksikleri ortak akılla gidereceğiz” dedi.

Karademir'den BİMYAD Genel Merkezine Ziyaret

Gelecek Partisi Genel Merkez İdari ve Mali İşler Başkan Danışmanı Veysel Karademir Gazeteciler günü dolayısıyla Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Merkezi (BİMYAD)'ı ziyaret.

Battalgazi Belediyesi’nden Farkındalık Programı

Battalgazi Belediyesi tarafından toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla her yıl 7-14 Ocak tarihleri arası kutlanan Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası dolayısıyla “Yüreğiyle Bakanlar” adlı özel bir program düzenlendi.

AK Partili Çalık: Malatya Adalet Sarayı 2022 yatırım programına alındı

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Adalet Sarayının 2022 yılı Adalet Bakanlığının yatırım programına alındığını ve yerel mimariye uygun olarak inşa edileceğini açıkladı.

Çakır, halk gününde vatandaşları dinledi

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, İl Başkanı İhsan Koca ve teşkilat üyeleri ile birlikte parti il binasında düzenlenen halk günü programında vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve isteklerini dinledi.

AK Partili Çalık: 2022 yılında Malatya’daki kamu projelerine 450 milyon lira ödenek 

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’da yapımı devam eden ve yeni başlanılacak olan bazı kamu projelerine 2022 yılı için ilk etapta yaklaşık 450 milyon lira ödenek ayrıldığını belirtti.

Keskin, kavga eden aileleri barış yemeğinde buluşturdu

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Özbay ve Arslan aileleri arasında çıkan kavga sonrasında aile büyüklerini barış yemeğinde bir araya getirdi.

EKSEN Eğitim Sen'den 1 Gün İş Bırakma Eylemi

Malatya EKSEN Eğitim Sen Gelenl Merkezin Aldığı Karar Doğrultusunda 1 Gün İş Bırakma Kararı Aldı

Keskin’den oda başkanlarına “hayırlı olsun” ziyareti

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, olağan genel kurulları tamamlanan odaların başkan ve yönetimlerini ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ülkü Ocaklarından Türkiye'nin en geniş katılımlı LGS Çevrimiçi Sınav

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı resmi sosyal medya hesabından ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın kişisel sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak ödüllü Çevrimiçi LGS Deneme Sınavı yapılacağını duyurdu.

UDH’den basın mensuplarına Plaket

10 Ocak Çalışan gazeteciler günü nedeniyle Uluslararası Diriliş Hareketi Genel Başkanı Mehmet Zafer’den plaket.

Çalık Üreticilerimizin arpa teminindeki ihtiyacı ile ilgili sorununu çözdük

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Hayvan üreticilerimizin yem ihtiyacıyla ilgili sorunları masaya yatırdık.

Başkan Apohan, Basın Her Zaman Güçlü Olmalı

Kısa adı (BİMYAD) olan Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Akgün’ün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Metin AKGÜN “Kamuoyunu basın meslek ilkeleri çerçevesinde doğru ve tarafsız bir şekilde bilgilendiren gazeteciler, çağdaş yaşamın vazgeçilmez bir unsurudur.” Dedi.

Elazığ Belediyesi’nden Kadınlara Yönelik Seminer

Elazığ Belediyesi, sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında kadınlara yönelik “Mutlu Aile Olma” konulu bir seminer düzenleyecek.

Toplam 637 haber.