Editör Haberleri

Editör Haberleri

Editör haberleri, haber editörü Editör tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Yılın Ahisi Vefat etti

Yılın Ahisi Vefat etti Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) tarafından2009 yılında Yılın Ahisi seçilen Ayakkabıcı Hüseyin Toper 90 yaşında hayatını kaybetti.

Şehit ve Gazi Derneklerinden Vali Baruş’a Ziyaret

19 Eylül Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında, Malatya’da faaliyet gösteren Gazi ve Şehit Aileleri Derneklerinin Başkan ve üyeleri Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti.

EBEGEM Yeni Dönem Kursları İçin Kayıtlar Başladı

Elazığ Belediyesi, Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) bünyesinde açtığı farklı kurslarla vatandaşların gelişimlerine katkı sağlamaya devam ediyor.

10 Yeni Semt Kütüphanesi Ve 19 Yeni Spor Yaşam Merkezi Açılıyor

Elazığ Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Dijital Kütüphanesi, 25 bin eserden oluşan geniş dijital arşiviyle 18 Eylül Cumartesi açılıyor.

Başkan Güder’den Eskkk Başkanı Evren’e Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Ahilik Haftası ve geçtiğimiz aylarda Olağan Genel Kurulu sonrası yeniden başkanlığa seçilen Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren’i ziyaret etti.

ASELSAN Anaokulu tören İle Açıldı

Malatya Valisi Aydın Baruş, Doğanşehir ilçesi Kurucuova Mahallesinde yapılan ASELSAN Anaokulu açılış törenine katıldı.

Fırat Edaş, Malatya’yı Yatırımlarıyla Aydınlatıyor

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş.(Fırat EDAŞ), Bingöl, Elazığ, Malatya, Tunceli illerinde toplam 40 ilçede yaklaşık 1.2 milyon aboneye kesintisiz, kaliteli enerji arzı ve yüksek kalitede dağıtım hizmeti vermek üzere yatırımlarına aralıksız devam ediyor.

Başkan Şerifoğulları İzzetpaşa Mahallesi’ni Ziyaret Etti

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, vatandaşın sorun ve taleplerini dinlemek üzere İzzetpaşa Mahallesi’ni ziyaret etti.

Doğanyol’da Hizmetlerimiz Devam Edecek

Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay Doğanyol İlçesine yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı beraberinde AK Parti İlçe Başkanı, Meclis Üyeleri, Muhtarlar Dernek Başkanı ve muhtarlarla birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Avrupa Hareketlilik Haftası Etkinlikleri Başladı

Malatya’da, ‘Sürdürülebilir Ulaşım: Sağlıklı ve Güvenli Hareketlilik’ temasıyla 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri başladı.

Gürkan: Arslantepe Malatya’nın Tanıtımına Büyük Katkı Sağlayacak

17-18-19 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Melita'dan Malatya'ya Kültür ve Sanat Günleri Arslantepe Buluşması tanıtımı amacıyla basın toplantısı düzenlendi.

Başkan Güder, Yarınlarımızın Teminatı Gençlerle Buluştu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Gençlerimiz ile her buluşmamızda, her sohbetimizde hamdolsun bu ülkenin geleceğine dair umutlarımız daha da artıyor” dedi.

Daha Adil Bir Dünya İçin Hedef ‘2023’

Büyük Türkiye yolunda, 2023 hedefine doğru hızla ilerlerken, Sayın Cumhurbaşkanı'mızın bizzat kaleme aldığı "Daha Adil Bir Dünya Mümkün" kitabından 2023 adet alarak, başta değerli gençlerimiz olmak üzere Elazığ'ımızın güzide insanlarına dağıtmak düşüncesi ile, bir hayırlı hizmet eda etmek için yola çıktık.

Doğanyal’a Uzanan Sevgi Eli

Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu Malatya Merkez ve İlçelerde Yaşayan bütün engellilere ulaşmak, onların hayatlarını kolaylaştırmak, sosyalleşmelerine, topluma katılmalarına, engelli olmayan diğer bireyler gibi hayatın her alanında var omlarını sağlamak amacıyla çeşitli çalışmalar yürütülüyor.

Maski Genel Müdürü Mert’ten, Doğanşehir’e Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Memet Mert, Doğanşehir İlçesi’ni ziyaret ederek, Doğanşehir Belediye Başkanı DuraliZelyurt ve mahalle muhtarlarıyla biraraya geldi.

KADEM Malatya İl Temsilciliğinden Başkan Gürkan’a Ziyaret

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Malatya İl Temsilcisi Mehtap Pekel ve yönetim kurulu üyeleri Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti.

Toplam 636 haber.