Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

Yaran-ı Harput Derneği Harputlu Hafız Osman Öge'yi Anma Konseri

Yaran-ı Harput Derneğinin Hafız Osman Öge Projesi kapsamında, Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu 12 Ekim Cuma Günü Elazığ Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezinde Konser verecek.

ELAZIĞ TANITIM GÜNLERİ BAŞARIYLA TAMAMLANDI

İstanbul Yenikapı Fuar Alanı’nda 4- 7 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Elazığ Tanıtım Günleri başarıyla tamamlandı.

Elazığ'da "Umudun Adı Mavi" tiyatro oyunu sahne aldı.

Elazığ'da İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneğince düzenlenen etkinlikte, "Umudun Adı Mavi" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

İSTANBUL, ELAZIĞ’I YAŞIYOR

İstanbul Yenikapı Fuar Alanı’nda devam eden Elazığ Günleri, İstanbul’u ağırlamaya devam ediyor.

Atlı Cirit Grup Maçları Yazıhan’da Yapılacak

Ata sporumuz Cirit, Yazıhan ilçesinde yapılacak müsabakalarla tarihi yaşatmaya devam edecek.

Kültür Park’ta Sinema Keyfi

Elazığ Belediyesi ve Uluslararası Çaydaçıra Film - Sanat Festivali iş birliği ile ücretsiz olarak düzenlenen ve hemşerilerimizden yoğun ilgi gören ‘Nostaljik Açık Hava Sinema Günleri’,Devam ediyor.

YEŞİLÇAM’IN UNUTULMAZLARI SİNEMASEVERLERİ BEKLİYOR

Elazığ Belediyesi ve Uluslararası Çaydaçıra Film - Sanat Festivali iş birliği ile ücretsiz olarak düzenlenen ve hemşerilerimizden yoğun ilgi gören ‘Nostaljik Açık Hava Sinema Günleri’, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri de farklı filmler ile Kültür Park Amfi Tiyatroda tekrar sinemaseverlerle buluşacak.

Türk Sinema ve Televizyonunda Aile Sempozyumu

8. Malatya Uluslararası Film Festivali’nde Aile Sempozyumu.

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN YEŞİLÇAM SİNEMA GÜNLERİ

Elazığ Belediyesi ve Uluslararası Çaydaçıra Film - Sanat Festivali iş birliği ile ücretsiz ‘Nostaljik Açık Hava Sinema Günleri’ düzenlenecek.

Ağbaba; “Arguvan Aşık Veysel’dir, Nazım Hikmet’tir,Mahsuni’dir”  

Arguvan Türkü Festivali’nde konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “Hangi siyasi görüşten olursa olsun ,demokrasiyi,barışı, insan haklarını,özgürlükleri, laikliği, cumhuriyeti savunan insanların umutsuzluğa kapılmaya hakları yoktur.

Kent Konseyi Malatyalı Şair ve Yazarları Tanıtmaya Devam Ediyor

Malatya Kent Konseyi Şairler ve Yazarlar Çalışma Grubu’nun düzenlediği “Bir Şair Bir Yazar Buluşması” programının bu haftaki konuğu Şair-Yazar Yusuf Konak oldu.

Kadın Meclisinden “Çocuk İhmali ve İstismarı” Semineri

Yeşilyurt Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından bayanlara, çocuk ihmali ve istismarı ile ilgili yanlış bilinenler ve gerçekler anlatıldı.

15 Temmuz Millet Meydanı Binlerce Vatanseveri Buluşturdu

15 Temmuz Demokrasi Nöbeti ve Şehitlerimizi anma programının 2. yıl dönümünde Türkiye’nin genelinde olduğu gibi Malatya da tek ses, tek yürek oldu.

Kahramanların İsimleri Eğitim Yuvalarında Yaşatılıyor

15 Temmuz hain darbe gecesinde, vatan savunmasında şehit olan Malatyalı hemşerilerimiz Ramazan Sarıkaya, Ahmet Kocabey ve Engin Tilbeç’in isimleri yeni vatanseverlerin eğitim gördüğü Kültür Merkezlerinde yaşatılıyor.

Bu Gençler Herkesi Daha Çok Merhametli Olmaya Davet Ediyor

Yapılan basın açıklamasının ardından gönüllü üyeler Malatya Büyükşehir Belediyesine bağlı hayvan barınağına bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Her Akşam Başka Bir Etkinlik

Elazığ Belediyesi tarafından Ahmet Aytar Meydanı'nda kurulan ve her gün binlerce kişiyi aynı sofrada buluşturan iftar çadırına, vatandaşlarımızın yoğun ilgisi devam ediyor.

İnönü İlkokulunda Model Uçak Kursu

İnönü İlkokulunda  açılan model uçak kursu tamamlandı.

ANTALYA RAMAZAN GECELERİNDE ELAZIĞ RÜZGÂRI

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Ramazan etkinliklerinin dün akşam ki konuğu Elazığ Belediyesi Kürsübaşı Ekibi oldu.

Toplam 626 haber.