Ekonomi

Ekonomi Haberleri

MÜSİAD Yemenli İşadamlarını Ağırladı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi Yemenli İş Adamlarını Ağırladı. Yemenli İş adamlarına Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikaları gezdirerek Elazığ’da üretilen bazı ürünlerin tanıtımı yapıldı.

İbrahim YILMAZÇELİK Dost Meclisine Konuk Oldu

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesinin Bu Haftaki Dost Meclisi toplantısına Tarihçi Prof. Dr. İbrahim YILMAZÇELİK konuk oldu.

Güneş Panelleri

Refahın artırılışının en kritik eşiklerinden biridir “Enerji”.

İşte 2016-2017 Zamlı Memur Maaşları

Hükümet memura 2016 yılı için yüzde 6+5, 2017 için yüzde 3+4 zam teklif etti. Memur-Sen kabul edince, toplu sözleşme imzalandı.

Baskil Kaysıları Türk Ocakları Genel Merkezinde...

“Baskil Kaysıları”nın ekonomik değeri''

Ankara Ticaret Odası Meclis Başkanı Nuri GÜRGÜR’ü Elazığ’ın önemli iş adamlarından Av.İbrahim GÖK ile birlikte makamında ziyaret ettik.

Ahmet KISAK’ın ticari isim hakkını aldığı “Baskil Kaysısı” şahsa dönük özel hazırlanan hediye paketleri takdim edilirken

İl İstihdam Kurulu Toplandı

2015 Yılı Temmuz Ayı İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Valilik Toplantı Salonunda Vali Vekili Üzeyir Yılmaz Başkanlığında gerçekleştirildi.

Fırat Üniversitesi Spor Bilimler Fakültesi'nden Bir Başarı Daha

Fırat Üniversitesi FUTSAL Bayan Takımı Türkiye 5. olarak büyük bir başarıya imza attı.

'Finansal Okuryazarlık ve Risk Yönetimi' Semineri Gerçekleştirildi

Elazığ Belediyesi EBEGEM bünyesine kurulan Habitat Bilişim Akademisi, Fırat Üniversitesi, MTTB ve Necip Fazıl Fikir ve Sanat Öğrenci Topluluğu işbirliğiyle

Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımlar Desteklenecek

2015/16 no’lu Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Tebliğ 30 Nisan 2015 tarih ve 29342 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe girmiştir.

Küçük ev işletmelerine başarılı bir model..

Elazığ’da yaşayan bir anne; aile bütçesine katkı sağlama yönünde kazandığı yeterlikle küçük ev işletmesi halinde mütevazi şartlarda el emeği ile ürettiği ürünlerle büyük mağazalarda satışa sunulacak kalitede ürünler üretiyor.

İl Planlama ve Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

İl Planlama ve Koordinasyon Kurulu 2015 yılı Nisan dönemi toplantısı Vali Murat Zorluoğlu başkanlığında Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu toplantı salonunda yapıldı.

ETSO Başkanını Makamında Ziyaret

Elazığ’ın marka ürünü olan ancak yeterince sahip çıkılmadığı da vurgulanan “Baskil kaysılar” ile ilgili devam eden çalışmalarla

SANAYİ ÜRETİM ENDEKSİNDE ARTIŞ

Takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretim endeksi, geçen yılın aralık ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 2,6 arttı.

MÜSİAD'ın Dost Meclisi toplantılarının bu haftaki konuğu Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet ÇAKIR oldu.

MÜSİAD Elazığ Şubesi ’nin mutat Dost Meclisi toplantılarının bu haftaki konuğu Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet ÇAKIR oldu.

Toplu Taşıma Zammı Neden Geri Alınmıyor ?

Geçtiğimiz yılın haziran ayında toplu ulaşıma gelen zam sonrasında düşen petrol fiyatlarıyla birlikte vatandaş indirim bekliyor.

Erdoğan: Paralel yapının MOSSAD ile işbirliği var

“Paralel Yapının Tabanındaki Samimi İnsanlar, Bu Yapının Kimlerle İş Birliği Yaptığını Görsünler”

TÜMSiAD Elazığ Şube Başkanı Süleyman ŞEKER, görevi Hakan ARSLAN teslim etti.

TÜMSİAD ve iş dünyası olarak huzur ve güven ortamından yana olduklarını belirterek

İstenmeyen SMS'ler ve Youtube'da Para Kazanma

İstenmeyen SMS'leri engellemenin yolu ve Youtube'dan nasıl para kazanılır?

Toplam 390 haber.