Elazığ

Elazığ Haberleri

Vali Erkaya Yırık Vatandaştan Sigarayı Bırakma Sözü Aldı

Elazığ Valisi Erkaya YIRIK, Yeni Camii’nde kıldığı cuma namazı çıkışı çayevinde vatandaşlar ile bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi ve çözümü hususunda ilgili müdürlere talimat verdi.

Harput Kalesinde Birinci Aşama Çalışmaları Tamamlandı

Elazığ'ın tarihi Harput Mahallesinde bir çok medeniyete ev sahipliği yapan, 7. yüzyıldan kalma Harput Kalesinde arkeolojik kazı ve restorasyon çalışmaları kademeli olarak devam ediyor.

Elazığ Belediyesi’nden Kpss’ye Girecek Adaylara Ücretsiz Ulaşım

Elazığ Belediyesi, 25 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek Ön Lisans Kamu Personeli sınavına girecek öğrencilerin sınav noktalarına ulaşımlarını kolaylaştırmak amacıyla ücretsiz belediye otobüs seferleri düzenleyecek. Sınava girecek adaylar, saat 13 : 00’a kadar sınava giriş belgelerini göstererek belediyeye ait toplu taşıma araçlarından ücretsiz faydalanabilecekler.

Halcilerin Hali Perişan!

Elazığ'da piyasada satılan sebze ve meyvelerin büyük çoğunluluğunun kayıt dışı bir şekilde satıldığına dikkat çeken hal esnafı, devleti vergi kaybına uğratan bu uygulamanın denetlenmesini istedi.

Başkan Şerifoğulları'ndan Toki Başkanı Ömer Bulut'a Ziyaret

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, deprem sonrası TOKİ tarafından ilimizde yapımına başlanan konut çalışmalarına ilişkin bilgi almak ve istişarelerde bulunmak üzere TOKİ Başkanı Ömer Bulut’u makamında ziyaret etti.

Başkan Şerifoğulları Sarayatik Mahalle Sakinleriyle Buluştu

Birlikte yönetim anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, bu doğrultuda Sarayatik Mahallesi’ni ziyaret ederek esnaf ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Çocuk Korosu Seçmeleri Başvuru Süresi Uzatıldı

Elazığ Belediyesi, çocukları kültür ve sanatsal faaliyetlere yönlendirmeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Yılmaz İşçilerin Yüzünü Güldürdü

Yurtbaşı Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi töreni gerçekleştirildi.

Başkan Şerifoğulları’ndan 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

EKG Dernek Başkanı Akgün’den, Taziye Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneğimiz üyesi olan, MÜSİAD eski başkanı, Elazığ Barosu Avukatlarından, olup, iş insanı kimliği ile ilimiz ekonomisinde de etkili olan, hayırseverliği ile dokunduğu yüreklerde iz bırakan, şehrimizin tanınan ve sevilen isimlerinden, Kadim Dostumuz Av. İbrahim Gök’ün babası Mehmet Gök amcamız Hakka Yürüdü.

Başkan Şerifoğulları: ‘Yönetimdeki En Büyük Çözüm Ortağımız Muhtarlardır’

Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Murat Gülbasan, Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Gül, Merkez Köy Muhtarları Derneği Başkanı Selçuk Özel ve merkeze bağlı mahalle muhtarları, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı ziyaret etti.

Bakan'dan Güzel Günler Vaadi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, incelemelerde ve temaslarda bulunmak üzere Elazığ'a geldi.

Hafız Osman Öge Mezarı Başında Anıldı

Harput Müziği' nin en büyük üstadı Merhum Hafız Osman Öge, vefatının 45. yıl dönümünde Elazığ Belediyesi ve musiki dernekleri tarafından mezarı başında anıldı.

Başkan Şerifoğulları: ‘Amatör Spor Kulüplerimize Geleneksel Malzeme Yardımlarımız Devam Ediyor’

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ İl Özel İdaresi tarafından Amatör Spor Kulüplerine verilmek üzere gerçekleştirilen spor malzemesi yardım programına katıldı.

Hafız Osman Öge Anılacak

Elazığ Belediyesi, Harput Müziği' nin en büyük üstadı Merhum Hafız Osman Öge’yi anmak ve gelecek nesillere tanıtmak amacıyla vefatının 45.yıl dönümünde, mezarı başında düzenlenecek bir dizi program ile yâd edecek.

Belediye'den Genel Denetim

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yayaların ulaşım konforunu sağlamak için kaldırım işgali yapan esnaflara yönelik denetimlerini artırdı.

Başkan Şerifoğulları Kent Genelindeki Belediye Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehrin geleceğine değer katacak projelere ilişkin inşa çalışmalarını yerinde görmek ve gelinen aşamaya ilişkin bilgi almak üzere bir dizi incelemelerde bulundu.

Yeniden Hasar Tespit Çalışması Başlatıldı!

Elazığ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, 24 Ocak’ta meydana gelen deprem sonrası, çeşitli sebeplerle hanesine bakılamayan vatandaşlar için yeni bir hasar tespit çalışması başlattı.

Toplam 2834 haber.