politika

Politika

Politika Haberleri

Sinan Oğan Kararını Verdi!

14 Mayıs seçimlerinde yüzde 5.17'lik oy alan Sinan Oğan ikinci turda hangi cumhurbaşkanı adayını destekleyeceğini açıkladı. Sinan Oğan Cunhurittifakı Erdoğan'ı destekleyeceğini duyurdu.

Prof. Dr. Yasemin Açık: Hemşehrilerime Teşekkür Ediyorum

28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı olan Prof. Dr. Yasemin Açık, seçim sonuçlarının ardından açıklama yaparak hemşehrilerine teşekkür etti.

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver’e Coşkulu Kutlama

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver ‘in Milletvekili seçilmesinin ardından, MHP seçim iletişim Merkezi’ne vatandaşlar akın etti.

Semih Işıkver'den Teşekkür Mesajı!

MHP'den Elazığ Milletvekili olarak seçilen Semih Işıkver, yayımladığı mesajla Elazığlılara teşekkür etti.

Elazığ’da seçim sonuçları Belli Oldu!

Elazığ’da Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oy kullanma işlemleri tamamlandı.

Yasemin Açık; 'Ankara’ya Güçlü Bir Şekilde Gidelim'

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, 14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan seçimler öncesinde hemşehrileri ile kucaklaşmaya devam ediyor.

Gençler Prof. Dr. Yasemin Açık’ı Büyük Bir Coşkuyla Karşıladı

Seçim çalışmalarını sürdüren Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, bu kez Elazığlı gençlerle bir araya geldi.

Prof. Dr. Yasemin Açık: Bu Can Bu Bedende Oldukça Elazığ İçin Çalışacağım

Elazığ’ın Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, şehrin her köşesini geziyor, yüreklere dokunuyor, hemşerileri de ablalarını bir an olsun yalnız bırakmıyor.

Yasemin Açık'a Ege Bölgesindeki Elazığlılardan Destek

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık'a şehrimizdeki vatandaşların desteklerin yanı sıra il dışında yaşayan hemşerilerinden de büyük destek geliyor.

Yasemin Açık Açıkladı!

Elazığ’ın Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, ilçe, belde ve köy ziyaretlerinin yanı sıra şehir merkezinde de seçim çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle buluşmasında kendisini bekleyen coşkulu kalabalıkla bir araya gelen Prof. Dr. Açık, esnaf ziyaretlerine de devam etti.

Prof. Dr. Yasemin Açık, Kovancılar ve Palu İlçelerini Ziyaret Etti

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, Kovancılar ve Palu ilçelerini ziyaret etti. Vatandaşlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Prof. Dr. Yasemin Açık, ilçelerin sorunlarını bildiğini ve bu sorunlarla ilgili projelerinin hazır olduğunu söyledi.

Bağımsız Aday Prof. Dr. Yasemin Açık: Elazığ'da Güçlü Bir Hizmet Dönemi Başlayacak

Elazığ'ın Bağımsız Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, seçim çalışmalarına dinlenmeden, durmadan aralıksız bir şekilde son hız devam ediyor.

Prof. Dr. Açık Resmi Kurum Ziyaretlerine Başladı

Elazığ’ın Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, seçimde geri sayım başlarken, ziyaretlerine soluksuz devam ediyor.

Açık'tan Tekstil Atölyesi Sözü

Bağımsız Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, seçim çalışmalarına Alacakaya, Arıcak, Bükardı, Üçocak ve Erimli’de devam ediyor.

YSK'dan Seçim Günü İçin Okul Kantini Kararı

Yüksek Seçim Kurulu, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan seçimlerde, okul kantinlerinin açık bulundurulmasına karar verdi

Prof. Dr. Yasemin Açık’a İlgi Her Geçen Gün Artıyor

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, seçim çalışmalarına yoğun bir tempoyla devam ediyor. Elazığ’ı karış karış gezen Prof. Dr. Yasemin Açık vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor.

Gittiği Her Yerden, Dokunduğu Her Gönülden Destek Alarak Yoluna Devam Ediyor

Seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Elazığ Bağımsız Miletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, merkezin yanı sıra ilçelerde de çalışmalarına devam ediyor.

'Hak Ettiğiniz Yere Geleceksiniz, Sizi Destekleyeceğiz'

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, ilçe gezilerini Karakoçan ile sürdürdü.

Babaocağında ‘Yasemin Kızlarına’ Tam Destek

Seçim çalışmalarını sürdüren Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık’ın bu defaki durağı babaocağı Baskil İlçesi oldu. Prof. Dr. Açık, ilçedeki ilk ziyaretini şehidimiz Fethi Sekin’in kabrine yaptı.

Toplam 969 haber.